Direksiyon kutusu değişenler??

Selam,

Ben 20000 bakımı dün yaptırdım. 393 TL tuttu. Bunun içinde ön balatalarda var, fakat balatalarin %50'sini Renault karşıladı. Nedenini bilmiyorum.

Periyodik bakımın yanında klasik birkaç şikayetim daha vardı.
- Alt takımlardan gelen takirti,
- Camlardan gelen rüzgar sesi.

Takirti için direksiyon kutusu sipariş edildi, benim arabanın direksiyon kutusu daha önce değişmişti, fakat servisin dediği, gelecek olan yeni parça iyileştirilmiş bir parça. Ve ondan sonra viraj demirlerininde siparişi verilmiş.

Rüzgar sesi için cam fitillerininde siparişi verilmiş.

Bakalım, ne olacak göreceğiz...

Sent from my HTC One X+

Sent from my HTC One X+

değişecek diye bekliyorm..
Bu konuda baskı yapmamaya karar verdim..
Değişip hüsran olanlar olmuş..
Yani aynı kutuyu takıyorlar..
Müşteri hizmetleriyle konustum oradaki bayan da fransa ile mutabakat yapılmaya çalısıldığını beklemem gerektiğini söylediler..
Eskişehirden 3 aydan beri bekleyenler varmış..

Arkadaşlar herkese merhaba ,

Aracımı bugn direksiyon kutusu ,Bagaj kilidinden gelen tıkırtı ve viraj demir lastikleri değişimi için TEKİRDAĞ BUHARİ servisine bıraktım ve işime geri döndüm..

Öğlen 3 gibi aradılar ve aracımın hazır olduğunu söylediler. Heyecanla buharinin yolunu tuttum :)

Bütün isteklerim eksiksiz olarak yerine getirilmiş.. Sağ kapı pandizotumdanda ufak bir cızırtı geliyordu onuda halletmişler...

Servisin güler yüzlülüğü ve ilgileri gerçekten çok iyi hepsine çok teşekkür ediyorum burdan bir kez daha ..

Sonuç olarak Direksiyon kutusu değişti iyileştirilmiş kutu ile , viraj demir lastikleri değişti gıcırtı gitti.. bagaj takozları değişmiş ve ses gitmiş.. bu saatten sonra artık keyifli bir şekilde aracı kullanmak kaldı geriye. :)

herkese keyifli sürüşler.!

Arkadaşlar herkese merhaba ,

Aracımı bugn direksiyon kutusu ,Bagaj kilidinden gelen tıkırtı ve viraj demir lastikleri değişimi için TEKİRDAĞ BUHARİ servisine bıraktım ve işime geri döndüm..

Öğlen 3 gibi aradılar ve aracımın hazır olduğunu söylediler. Heyecanla buharinin yolunu tuttum :)

Bütün isteklerim eksiksiz olarak yerine getirilmiş.. Sağ kapı pandizotumdanda ufak bir cızırtı geliyordu onuda halletmişler...

Servisin güler yüzlülüğü ve ilgileri gerçekten çok iyi hepsine çok teşekkür ediyorum burdan bir kez daha ..

Sonuç olarak Direksiyon kutusu değişti iyileştirilmiş kutu ile , viraj demir lastikleri değişti gıcırtı gitti.. bagaj takozları değişmiş ve ses gitmiş.. bu saatten sonra artık keyifli bir şekilde aracı kullanmak kaldı geriye. :)

herkese keyifli sürüşler.!
hayırlı olsun bakımınız artık daha keyifle binersin aracına :)

Herkese merhaba,
Aracım bugün bakımdan cıktı.

Ücret:TL353 (fren balatası dahil)
Yapılanlar-Değişenler:
1-Direksiyon kutusu: Kronik problem için. 2letmediler sağolsunlar. Kod:490014832R
2-Viraj demir çubuğu:Kasislerdeki gıcırtı için.Kod:7701059966
3-Çakmak sigortası sürekli atıyordu. Halledilmiş ama yine atacak. USB ve telefon şarjı aynı anda kullanınca bir süre sonra atıyor.
4-Bagaj kapağı. Faturada değişen parça için bir kalem yok. Herhalde sprey sıkılıp halledildi.

Aracı servisten aldıktan sonra 10dk kadar kullanma fırsatım oldu. Cekişte bariz artış olmuş Eco'da olmasına rağmen.

Yapılamayanlar:
1-Rüzgar sesini duymadık dediler. Beraber çıkıp test edicez mümkün değil duyulmaması
2-R-NAV dan ya göstergelerin ordan çıtır çıtır bir ses geliyor. Delirmeye yakınım. Onu da duyamamışlar.
3-Göstergelerden sanki sayaç atması gibi bir ses geliyor. Nasıl tarif etsem; masa başı ufak saatler olur ya saniye atar, aynı onun gibi ama derinden geliyor ses tabi duyması zor.

Bir hafta kullandıktan sonra değişen parçalar sonucunda varsa iyileşme yazacağım. Inş. olumlu sonuçlanır (özellikle inş.yeni direksiyon kutusudur ki yenisi dendi)

Herkese merhaba,
Aracım bugün bakımdan cıktı.

Ücret:TL353 (fren balatası dahil)
Yapılanlar-Değişenler:
1-Direksiyon kutusu: Kronik problem için. 2letmediler sağolsunlar. Kod:490014832R
2-Viraj demir çubuğu:Kasislerdeki gıcırtı için.Kod:7701059966
3-Çakmak sigortası sürekli atıyordu. Halledilmiş ama yine atacak. USB ve telefon şarjı aynı anda kullanınca bir süre sonra atıyor.
4-Bagaj kapağı. Faturada değişen parça için bir kalem yok. Herhalde sprey sıkılıp halledildi.

Aracı servisten aldıktan sonra 10dk kadar kullanma fırsatım oldu. Cekişte bariz artış olmuş Eco'da olmasına rağmen.

Yapılamayanlar:
1-Rüzgar sesini duymadık dediler. Beraber çıkıp test edicez mümkün değil duyulmaması
2-R-NAV dan ya göstergelerin ordan çıtır çıtır bir ses geliyor. Delirmeye yakınım. Onu da duyamamışlar.
3-Göstergelerden sanki sayaç atması gibi bir ses geliyor. Nasıl tarif etsem; masa başı ufak saatler olur ya saniye atar, aynı onun gibi ama derinden geliyor ses tabi duyması zor.

Bir hafta kullandıktan sonra değişen parçalar sonucunda varsa iyileşme yazacağım. Inş. olumlu sonuçlanır (özellikle inş.yeni direksiyon kutusudur ki yenisi dendi)

Hangi şehir ve hangi servis bu acaba?

Direksiyon kutusu ve viraj demir lastiklerinden gelen ses sorunu bendede var fakat 2 tane farklı servise gitmeme rağmen 2 servisde hem sesi duyamıyor hemde bu konudan haberdar değiller.

İstanbul avrupa yakasında bu durumu bilen uğraştırmadan şu işi halledicek bir servis var mı?

Merter-Zenginli Renault. Çok ilgililer. Açıkcası bu iki konuda direkt parça değişimi olacağını belirtip değiştirdiler.

Merter-Zenginli Renault. Çok ilgililer. Açıkcası bu iki konuda direkt parça değişimi olacağını belirtip değiştirdiler.
hayırlı olsun..
Fransadan parça gelecek diyorlar..Direksiyon kutusu için..
Sizinki direk değişmiş..
Bana iyileştirilmiş parçanın daha gelmediğini söylüyorlardı..
:soru her servis ayrı telden çalıyor sanırım...

hayırlı olsun..
Fransadan parça gelecek diyorlar..Direksiyon kutusu için..
Sizinki direk değişmiş..
Bana iyileştirilmiş parçanın daha gelmediğini söylüyorlardı..
:soru her servis ayrı telden çalıyor sanırım...

5 günlük izlenimim;

Direksiyon kutusundan ses kesildi. Arabanın tüm vidaları sıkılmış gibi mükemmel olmuş diyebilirim. Fransa sanırım bir parti şikayet gelen servislere göndermiş onlardan takıldı 6 parça falan geldi demişti sanırım servistekiler. Yanlış yöneltmiş olmayayım. Ama şu an için benim şikayetim kalmadı.
Kasislerde gelen ses de kesilmiş. Bayağı zorladım arabayı yavaş-hızlı şekilde kasislerden arnavut taş yollardan geçtim tık yok.

Haftaya rüzgar sesi ve bu göstergelerden gelen ses için gidicem. Kafayı takınca sinir oluyor insan soğutuyor arabadan.
Herkesin sorunlarının biran önce giderilmesi dileğiyle.

Aynen benim servisimde fransadan geldigini soyledi .. Viraj demir lastiklermde degisti ve -1 derecede bile gacirti yok cok
sessiz oldu arac

Geri