Direksiyon kutusu değişenler??

abi eylemmi yapsak napsak ya

Walar ben bu ayın sonunda servise vericim bakalım ne olacak

Arkadaşlar az önce yeni direksiyon kutumun geldiğini servis müşteri kaynakları sorumlusu bir bayan aracılığıyla tarafıma ilettiler. Cuma günü sabah 9 da randevu aldım... yakın zamanda değişimi yapılıp aynı sorundan tekrar şikayetçi olan varmıdır? bana iyileştirilmiş olanın getirtildiği söylendi ancak içim pek rahat değil bu konuda... yeni değişimi gerçekleştirilenler şu an ki durumlarıyla ilgili bana bilgi verirlerse çok sevinirim...

Ben değiştirdim bir hafta sonra yine ses gelmeye başladı bir daha servise götürdüm iyileştirilmiş kutu maisle görüşelim dediler haber bekliyorum

Ben değiştirdim bir hafta sonra yine ses gelmeye başladı bir daha servise götürdüm iyileştirilmiş kutu maisle görüşelim dediler haber bekliyorum
yani sizin aracınıza da "iyileştirilmiş" denen kutudan taktılar ve sorunu tekrarladı öylemi? o zaman hikaye yani bu iş...

Ayni ben bi fark goremrdim

Benim değişti arkadaşlar ! Gerçekten çok fark ediyor resmen traktörle gezmişim şimdiye kadar bence servisleri bastırın ;)

Mart 2013 çıkışlı aracıma ağustos ayında direksiyon kutusu değişkliği yapılmıştı fakat ses %80 azalmasına rağmen kesilmemişti.2 hafta önce müşteri hizmetlerinden aradılar ve direksiyon kutusu tekrar değişecek dediler, gittim değiştirdiler kelebek camlarınada izolasyon yaptırmıştım onuda değiştirdiler şuan sorunlarımın hepsi bitti.

Mart 2013 çıkışlı aracıma ağustos ayında direksiyon kutusu değişkliği yapılmıştı fakat ses %80 azalmasına rağmen kesilmemişti.2 hafta önce müşteri hizmetlerinden aradılar ve direksiyon kutusu tekrar değişecek dediler, gittim değiştirdiler kelebek camlarınada izolasyon yaptırmıştım onuda değiştirdiler şuan sorunlarımın hepsi bitti.

Çok güzel haber ;)Hayırlı uğurlu olsun:eyv

Geri