Hocam nasıl bir uygulama yapıldı serviste onu ogrenirmisiniz ve bizimle paylasırmısınız belki böylece cogumuz bu sorundan kurtulabiliriz
kardeş elbette ki isterim bu sorundan kurtulmanızı gerçekten iğrenç bir duygu aracı alalı 2 hafta oldu bozuk yollarda sanki motorun içindeki paröalar boştaymış gibi tangır tungur ses çıkarıyordu çok inat ettim servise işlem yaptırmamak için çünkü yeni kuutu gelecek falan dediler sesler daha da artmaya başlayınca götürdüm servise bak bırak aracı 4-5 saat sonra sesi keserim dedi yine bırakmadım güvenemedim ama sesler artınca götürmek zorunda kaldım sevis bana en az 4 kişinin sesini kestim hala gelmediler dedi . ne yaptıklarını bilmiyorum ama direksiyon kutusunu sıkma işlemi yapacağız dediğini biliyorum sadece ve hem bagaj sesini kestiler hem de direksiyon kutusundan gelen sesleri kesildi o kadar bozuk yollara soktum aracı çıkacaksa şimdi çıksın sorun diye ama hala sessiz bir şekilde ilerliyor yolda çok mutlu oldum ha bu tekrarlarmı onu bilmiyorum ama 3 gündür sorunum yok