Direksiyon kutusu değişenler??

Hocam nasıl bir uygulama yapıldı serviste onu ogrenirmisiniz ve bizimle paylasırmısınız belki böylece cogumuz bu sorundan kurtulabiliriz

kardeş elbette ki isterim bu sorundan kurtulmanızı gerçekten iğrenç bir duygu aracı alalı 2 hafta oldu bozuk yollarda sanki motorun içindeki paröalar boştaymış gibi tangır tungur ses çıkarıyordu çok inat ettim servise işlem yaptırmamak için çünkü yeni kuutu gelecek falan dediler sesler daha da artmaya başlayınca götürdüm servise bak bırak aracı 4-5 saat sonra sesi keserim dedi yine bırakmadım güvenemedim ama sesler artınca götürmek zorunda kaldım sevis bana en az 4 kişinin sesini kestim hala gelmediler dedi . ne yaptıklarını bilmiyorum ama direksiyon kutusunu sıkma işlemi yapacağız dediğini biliyorum sadece ve hem bagaj sesini kestiler hem de direksiyon kutusundan gelen sesleri kesildi o kadar bozuk yollara soktum aracı çıkacaksa şimdi çıksın sorun diye ama hala sessiz bir şekilde ilerliyor yolda çok mutlu oldum ha bu tekrarlarmı onu bilmiyorum ama 3 gündür sorunum yok

arkadaşlar aynı sorun bende de vardı servise gittim 5 saatliğine aldılar aracı benden ve yeni kutu takmadan sorunu şimdilik çözdüler 3 gündür bilerek ne kadar bozuk yol var giriyorum hala ses gelmedi inşallah gelmez

Maşaallah diyelim o zaman. Gelişmelerden haberdar edin bizi

Maşaallah diyelim o zaman. Gelişmelerden haberdar edin bizi
saolun hocam darısı sorunlu olanların başına gerçekten araçtan soğumaya yetecek bir sebep bu sıfır araç alıyorsunuz ama takır tukur sesler geliyor ama sorunu olan arkadaşlar şanlıurfa servsini arayabilirler ne işlem yaptıkları hakkında çünkü çok net konuştu getir ben çözeceğim sorunu bir daha gelmez diye .. ilerisi için bir şey diyemem ama söylediğim gibi 3 gündür o kadar bozuk yola soktum tık demedi şaşırdım darısı sizlerin başınıza

Bendede aynı sorun vardı birçok kez şikayette bulundum, yaklaşık iki hafta önce iyileştirilmiş parçanın geldiğini söylediler gittim ve taktılar. Ankarada ilk benim araca taktıklarını söylediler. Mıcırlı bozuk yollarda gelen o ses kesildi darısı sizin cliolara...

ben değiştirdim ama 2 3 ay sonra tekrar bozdu.Ben hiçbirşey anlamadım bu işten.şuan kararsız durumdayım.

2 ayı geçti sipariş vereli ancak gelen giden direksiyon kutusu yok..

2 ayı geçti sipariş vereli ancak gelen giden direksiyon kutusu yok..
valla boşuna alma zaten 2 3 ay sonra tekrar bozuluyor. adı üstünde iyileştirilmiş veriyorlar..ben tekrar randevu aldım perşembe gidicem.

Bende sipariş vereli 2 ay oldu ses yok maise sikayet yazdim donende yok

valla boşuna alma zaten 2 3 ay sonra tekrar bozuluyor. adı üstünde iyileştirilmiş veriyorlar..ben tekrar randevu aldım perşembe gidicem.
ya inanın artık öyle sesler gelmeye başladı ki kopup çıkacak diye korkuyorum...arayan-soran yok araba 7000km de öntakım 280.000km de:asabi

Direksiyondan ayrı bagajdan ayri ruzgardan ayri ses geliyor bunlarda çözüm bulan var.

Geri