Direksiyon kutusu değişenler??

Değişim yapılan arkadaşlar PRÇ./İŞ.KODU var onu yazarlarsa iyi olur hangi parçanın takıldığı bilinir.
Mesela benim aracın değişen;
Ön Viraj Demir Lastik Takozu A3NC
Ön Viraj Çubuk Takozu 7701059966

Değişim yapılan arkadaşlar PRÇ./İŞ.KODU var onu yazarlarsa iyi olur hangi parçanın takıldığı bilinir.
Mesela benim aracın değişen;
Ön Viraj Demir Lastik Takozu A3NC
Ön Viraj Çubuk Takozu 7701059966

Mrb Toprağım Baştaş'da mı değiştirdin sen ?

aracı yıllık bakım için cumartesi günü servise bıraktım akşam aracı almaya gittiğimde ustam direksiyon kutusunda sorun olduğunu hafta içi uğramam gerektiğini söyledi. pazartesi sabah aracı bıraktım akşama hazır gel al dediler direksiyon kutusu değişmiş nasıl bir günde değiştirdiniz dedim merkezde hazırda vardı getirdik ve değiştirdik dedi aynı gün rüzgar sesi şikayetimi de yazdırdım usta kapının üstündeki fitilden kaynaklandığını sağ sol kapı fitili sipariş verildiğini geldiğinde çağrılacağımı söyledi şikayet dosyam hala açık olduğundan değişen direksiyon kutusuyla ilgili bir fikrim yok ama kasislerden geçerken daha tok bir ses var amortisörlerden gelen başka ses kalmadı

Selam o degİŞtİrenle acaba İrtİbata nasil gecebİlİrİz .

Selam sİzde acaba servİsİn verdİgİ bİ servİs fİŞİ varmi..sİzİnle İrtİbata nasil gecebİlİrİm

Sİzİn arac capturmu acaba

aracımın direksiyon kutusunu dün serviste değiştirdim. şuan çok memnunum. öz düzenden tok ses geliyor.tam istediğim gibi oldu. rot ve balans ayarlarıda yapıldı. parçanın bulunduğu kutunun üzerindeki etikette ithal olarak yazıyordu. :)

bende dün izmir mais serviste hem yıllık bakımını yaptırdım, hemde direksiyon kutusu ve viraj demiri takozlarını değiştirdiler. şu
an bir sorun gözükmüyor. inşallah bir daha problem çıkarmaz.servis danışmanı cihat beye yakın ilgisi ve alakası nedeni ile teşekkür ediyorum.

benimde direksiyon kutusu değişeli 6000 km oldu . dün izmir kordon boyu yoluna girdim. orasını bilen bilir baştan sonra arnavut kaldırım. orayı baştan başa geçtim ve direksiyon kutusundan en ufak bi ses gelmedi :)

Geri