Clio HB Executive 1.5 dCi 85 bg Corsa enjoy1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zirvecol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siz olsanız hangisini alirdinizz

• Kullanılan toplam oy
    29
Clio 1.5 85 hp executive kullanıcısı olarak söylemiyorum, bunu ankette girdiğin araçlara ve yokuş yollarda kullanacam demişsin bunun için Clio diyorum...
Ayrıca Ben aracı aldığımda 35.300dü şimdi 36.00lira fiyatı var 85hp executivelerin nasıl 40.000 lira oluyor kim söyledi sana bu rakamı...:)

acaba araba full yüklü iken çok dik bayırda nasıl 65likleri bile keçi gibi bu arac nasıldır :) bide aracın eksisi felan nedir detaylı konusmak isterım snnle abi

Kesinlikle katılıyorum Mustafa Abiye , güzel bir chip tuningle Mustafa Abinin Kangoo gibi uçar gider :)
güzel diyorsun kardeşimde bildiğim kadarıyla 0 araçların garantisi oluyor ilk işim blow of takmak sonra kat iptali basmak cam filmi güzael bi egzoz cheplemek en son iş belki cheplenen bile :)
bu chep garantiyi bozar diye sanıyorum

blow off takmakda bozar, blow off dizelde tvsiye edilmez...

acaba araba full yüklü iken çok dik bayırda nasıl 65likleri bile keçi gibi bu arac nasıldır :) bide aracın eksisi felan nedir detaylı konusmak isterım snnle abi
Bastıkça gidiyor neyini anlatayım mazot paran çoksa istediğin kadar bas...:D
Bazı donanım eksikleri var ama arabaya alıştıkça aramıyorsun zaten o eksiklikleri...
Benim arabanın yay taktıktan sonraki hali...
http://www.renaultfanclub.com/yuruyen-aksam-modifiyesi/13624-clio-3-fk-60-40-yay-farki.html

Bastıkça gidiyor neyini anlatayım mazot paran çoksa istediğin kadar bas...:D
Bazı donanım eksikleri var ama arabaya alıştıkça aramıyorsun zaten o eksiklikleri...
Benim arabanın yay taktıktan sonraki hali...
http://www.renaultfanclub.com/yuruyen-aksam-modifiyesi/13624-clio-3-fk-60-40-yay-farki.html

güzel olmus masallah yaylar kaclık bnm simdiki cliodaki fk yaylar :) yakında aynısını yapıcam aynı yay aynı renk hersey aynı :)

güzel diyorsun kardeşimde bildiğim kadarıyla 0 araçların garantisi oluyor ilk işim blow of takmak sonra kat iptali basmak cam filmi güzael bi egzoz cheplemek en son iş belki cheplenen bile :)
Bu saydıklarının hepsi garantiyi zaten bozar,aksine chiptuning i servisin anlamasına imkan yok...:eyv

Bu saydıklarının hepsi garantiyi zaten bozar,aksine chiptuning i servisin anlamasına imkan yok...:eyv
bende onu diyorum funk-hu :)

Ben blow-off tavsiye etmem Dizel Turboda .. Chip garantiyi bitirirmi bilmem .. ama chip ; torku ve beygir gücünü,; turbo dizelde müthiş artıyor :eyv
Katalizör iptali yapmak yakıtı artırır :)
Bence sadece bir chip yaptırırsanız iyi olur , dizel motorlar en ufak bir arızada bile masraflı oluyorlar :eyv

Geri