Clio HB Executive 1.5 dCi 85 bg Corsa enjoy1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zirvecol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siz olsanız hangisini alirdinizz

• Kullanılan toplam oy
    29
1.6 TDCİ 95 ps Titanium Fiesta diyorum...
Araç 1050 Kg, 95 Beygir, 205 Nm Tork üretiyor...
0-100 ü 11,8 Saniye Yakıt ortalaması 4,1 Litre...
Tasarım olarakta çok güzel bir araç, Bu araçlar arasında tek tercihim bu olur açıkçası... qw

bu araç fiyat bakımından beni aşar :)

adminim eğer mumkunse sıralamadan polo cıkarıp yerıne 1.3 cdtı enjoy corsa ekleyebilirmiyiz.yorumlarınız nedir clio mu opel mi ford ve polo gitti

O kadarda olsun Ali Rıza, kamyonet mi bu 600 kilo yükle zorlanmasın...:D

aynen o kdr yükte normal yane kasması :D

Kıyaslama bile yapmaya gerek yok...
Ayrıca konu başlığını ve anketi değiştirmeseydin o kadar yorum boşta kaldı şimdi...!!!

Kıyaslama bile yapmaya gerek yok...
Ayrıca konu başlığını ve anketi değiştirmeseydin o kadar yorum boşta kaldı şimdi...!!!

tabikide boşa gitmedi corsa öylesine söylemişyim değerlendirme diye clio kesin olarak alınıcak artk ALLAH ın izniyle yorumlarınızdan dolayı clio alicam zaten bu arada yayların için sana özel mesaj atarm ne kdr ve nerden aldiğin hakkkında değerli yorumlarınız için bütün arkadaşlara çok çok tesekkür ederim

Yardımcı olan olmayan bütün arkadaşlar yorumlarınız için saolun var olun

Aracın test sürüşünü bugun yapıcam kısmetse p.tesi günü kredi işlemlerini halledip en geç cumaya aracı alıcam.Herkeze tekrar tekrar teşekkürler.

1.3 motor iş değil isterse 1000 hp olsun 1.3 90 hp astra vardi bir ara sedan 2010 sanıyorum 6 vites birde araba yürüyordu resmen ağir ağir ve hiç de ekonomik değildi tüketim anlaminda

1.3 motor iş değil isterse 1000 hp olsun 1.3 90 hp astra vardi bir ara sedan 2010 sanıyorum 6 vites birde araba yürüyordu resmen ağir ağir ve hiç de ekonomik değildi tüketim anlaminda

zaten suanda kuzenıme yeni astra aldık cumartesi günü arac 1.3 eco bişey dik bayırda durduk inanırmısın araba kalkana kadar canı cıktı zaten clio kesin olarak alınıcak.Yeni clio haftaya geliyor :)

Geri