Clio HB Executive 1.5 dCi 85 bg Corsa enjoy1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zirvecol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siz olsanız hangisini alirdinizz

• Kullanılan toplam oy
    29
mustafa abi fakat görunun olarak fiesta titaunyum fenaa jant ince yanak lastik :)) clie oda öle görunum yok bana görre :))

zaten fiestanın kritilerimde olmasının en büyük sebebi daha sportif ve güzel gelmesi gözüme o sekilde birisi düsürmüs arabayı cok tatlı duruyodu o arabayı gördm fiestaya hayran kaldım ya çekiş konusunda clio ile fazla bi fark yoksa fiestada çok güzel bir araç hayırlısı olsun bakalım eksi artılar neler arastırdıkça ikisininde eksi ve artıları cogalıyor

fiesta titaunyum nun cliodan tek eksisi bana göre çekiş olur dier özellikler titaunyumda zaten fazlasıyla var :))

fiesta titaunyum nun cliodan tek eksisi bana göre çekiş olur dier özellikler titaunyumda zaten fazlasıyla var :))

ya zaten 65lik clio ile 68lik fiesta aynı cekişe sahiptir herhalde yalnişsam düzeltin lütfen biizm buraları 65lik clio bile 2 vites kesilmeden yapıstırınca 3 bile istiyor ancak clio ile fiesta arasndaki çekiş farkı çok mu olur ilerde neden 85lik almadım diye kafama vururmuyum bu onemli :)

200-160=40 Nm Tork,azımsanmayacak bir tok farkı var aralarında,Fiestanın nefesinin kesildiği yerde Clio3 güle oynaya rampaları tırmanır...:eyv
Makyajda bir yere kadar...:D

YouTube - Makyajda Bir yere Kadar

200-160=40 Nm Tork,azımsanmayacak bir tok farkı var aralarında,Fiestanın nefesinin kesildiği yerde Clio3 güle oynaya rampaları tırmanır...:eyv

kesinlikle katışlıyorum sana fiesta düz de 170 de tıkanıyor fakat cilio 190 200 lere kadar gidiyor :)) eger fiestanın 1.6 90 lıgını alabilirse şaşmasın fiestadan :))

kesinlikle katışlıyorum sana fiesta düz de 170 de tıkanıyor fakat cilio 190 200 lere kadar gidiyor :)) eger fiestanın 1.6 90 lıgını alabilirse şaşmasın fiestadan :))

vallaha gerke yok ya 150 160 yapsın temde yeter onemli olan bayırda keislmesin suanki clio 200 210 görüyor ama araba yüklüyken 205 45 16 jant lastk var araba kesiliyor 1 vites istiyor kesilmesin baba bastın mı bayırda hisset gücü ceksn seni yeter :)

mustafa abi fiesta alıp güzl yazılım yapsa :)) arc saten 90 ps olyor clioyu aratmaz :))

clio 65lik ile fiesta 68 lik aynı 160nm tork üretiyomus :)

Son düzenleme:
clio 85 lik üzerinden degerlendirme yaptık :))

Geri