hoşgeldiniz tanımayanlar için üye tanıtımları bölümünden kısaca kendinizi tanıtırsanız seviniriz keyifli forumlar tekrar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşgeldiniz tanımayanlar için üye tanıtımları bölümünden kısaca kendinizi tanıtırsanız seviniriz keyifli forumlar tekrar
abimde flan fiesta yok yanlış anlaşıulmış galiba ) 1.5 clio 1.4 fiestadan seri ve daha atak ) 1.4 uzun süre kullandım 2 3 ay açıkçası çok ta iyi degildi ilk defa düşük motorlu arac kullandıgımdan bana hantal gelmişti size tavsiyem 1.5 85 ps clio olmadı 1.6 90 ps fiesta )
1.4 fiesta 130 den sonra baya kasılmalar oluyor sollamaya çıkarsın aracı sollamadan geri girersin öle ) ama cilioda öle yok 1.5 65 ps sedan kullandım o bile deli kaçıyor 1.4 70 ps lik fiestaya göre) ama imkanınız varsa 1.6 fiesta alın ) olmadı 1.5 clio ) 2 side segmentide çok iyi arclar
Her açıdan polo diyorum
Saol krdeşim cümlemizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.Vallaha clio bildiğim bir araç tutulan bir araç dediğin gibi yedekparça felan uygun ve kullandiğim araç ama fiesta daha sportif duruyor bu yuzden fiesta hala aklımda daha bir hos geliyor fiestaSitemizde Dizel Clio 3 kullanıcıları var Gayette memnunlar , ben Clio 3 diyorum
Şimdiden hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun
vallaha sonuctga 1.6 benzınlı arabdan beklediğini beklemiceksin bende 1 kerecik kullanma fırsati bulmustum fiesta titanium serisiydi valla bayırda bayılma vb hiç bişey yoktu seri ve atak bir arabaydı hatta mazda3 1.6 bayıldıgı dikte 2 vites cok rahat bi sekilde cıkıyordu.İçim clio diyor ancak fiesta gözüme daha sportif geliyor hakkımda hayırlısı neyse o olsun bakalım
Sorun değil ne demek..Araç şehir dışında haftasonları adanaya geldiklerinde inceleme fırsatı buluyorum..Aracı sürekli kullanmadığımdan dolayı kusurları hakkında bir yorum yapamıyacağım inanki..Daha öncede bir eski kasa fiestamız vardı ondanda memnun kalarak sattık..Araçta kronik bir sorun yok hani yolda giderken sağından solundan gelen sesler gibi..Koltukları çok rahat aracın için spor imajında ve konforlu..Onun haricinde araç titanium 1.4 68hp tdci bir önceki kasaya göre motor sesi biraz azaltlmış araçta akıllı güvenlik sistemi var abs,esp gibi donanımlar standart..Aracı daha çok deneme imkanım olsaydı seni daha iyi aydınlatabilirdim
Clio 3 HB 85 HP -Tek geçerim bu karşılaştırmada...