Clio HB Executive 1.5 dCi 85 bg Corsa enjoy1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zirvecol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siz olsanız hangisini alirdinizz

• Kullanılan toplam oy
    29
evet 85lik alicam zaten 65lik aynıymıs :D

mustafa abi fiesta alıp güzl yazılım yapsa :)) arc saten 90 ps olyor clioyu aratmaz :))

vallaha arabayı aldiğimda hiç bişey yapmam cam filmi birazda düşürüm on numara olur :)
karalar içinde fiesta:D

polo çok boş, fordu oldum olası sewmem :D clio derim ben

vallaha clio performans ve bildiğim kulandiğim bir araç oldugu içim tercihim fiesta ise tek tercihim içi ve dısının cok sportif olması :)

Speedmann-Halil'in aracından alacaksan ne Fiesta ne Polo yanına yaklaşamaz kalite konusunda buna emin olabilirsin...:eyv

Clio 1.5 85 hp executive kullanıcısı olarak söylemiyorum, bunu ankette girdiğin araçlara ve yokuş yollarda kullanacam demişsin bunun için Clio diyorum...
Ayrıca Ben aracı aldığımda 35.300dü şimdi 36.00lira fiyatı var 85hp executivelerin nasıl 40.000 lira oluyor kim söyledi sana bu rakamı...:)

fiyatlarda önmli bildigim kadarıyla clio en uygun galiba sırfı görunum içinde :)) fiesta alınmaz :))

Clio 1.5 85 hp executive kullanıcısı olarak söylemiyorum, bunu ankette girdiğin araçlara ve yokuş yollarda kullanacam demişsin bunun için Clio diyorum...
Ayrıca Ben aracı aldığımda 35.300dü şimdi 36.00lira fiyatı var 85hp executivelerin nasıl 40.000 lira oluyor kim söyledi sana bu rakamı...:)

40tl clio için değil arkadasım yalnıs anlamıssın sen herhalde fiestanın 1.6 tdci leri 40 bin felan dedim oda zaten öyle yane 1.6 dizelini alamam dedm fiestanın yalnıs anlamıssın herhalde :) fiesta 1.4 titanium ile clionun 85liklerin fiyatı hemen aynı büyük bişey yok yane aralarında:eyv

fiyatlarda önmli bildigim kadarıyla clio en uygun galiba sırfı görunum içinde :)) fiesta alınmaz :))

aynn krdesim sırf görünüş içinde alınmaz 40nm bi tork farkı var ve aralarında bg farkıda var.Vallaha buyuk bir değişme olmazsa clio alicam kime sorsam clio diyor 10 kişiden 1 kişi polo 3 kişi fiesta 6 kişi clio diyor :)

Geri