Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Bu arada merak edip son hizi ne olabilir diye baktim digital tabloda en son 200 km cikiyor onuda cruise controlden arttidim oyle gorebildim

Eco mod acikken mi gordunuz o hizi? Valla cok iyi ben normal olarak goremedim henuz o hizlari =)
eco mod kapalı 5. vitesde devir kesici devreye girsemmi girmesemmi modunda baya düz ve eğimli bir yokuş aşağı inişte 199 oldu 200 olmadıyani:D

Arkadaşlar bizim eco tuşunu bu tuşla değiştirecem ama çıkartamadım. Nasıl çıkacağını bilen var mı?

Nerde olduğunu görsek yardımcı oluruz da, biraz geniş açılı çekseydiniz keşke, sanki koltuğun üstündeymiş gibi duruyor :)) clio4'lerde arkadan ittirerek çıkarmak gerekiyor eco tuşunu...

Nerde olduğunu görsek yardımcı oluruz da, biraz geniş açılı çekseydiniz keşke, sanki koltuğun üstündeymiş gibi duruyor :)) clio4'lerde arkadan ittirerek çıkarmak gerekiyor eco tuşunu...

aracım captur ama o bölüm aynı olduğu için eco tuşu kısmını çekmedim. bu boşta şu anda herhangi bi yere takılı değil

aracım captur ama o bölüm aynı olduğu için eco tuşu kısmını çekmedim. bu boşta şu anda herhangi bi yere takılı değil
Tuşun takılı olduğu yerde kapak var hocam konuda fotoları mevcut, onu açıp, tuşu bir yöne çekip yukarı doğru ittir çıkıyor. Tabi clio4'lerdeki gibi kapak varsa...

sxpgt.jpg
[/URL][/IMG]

sxphz.jpg
[/URL][/IMG]
sxpk4.jpg
[/URL][/IMG]

ilk resimde açık kapak görünüyor hocam

ilginiz için teşekkür ederim hocam. öm de attım size ama benim aracımda zaten eco tuşu takılı ben onu söküp bunu takmak istiyorum ama galiba tırnaklı olduğu için çıkmayacak

nPPWr1.webp

Sonra parmakların rahat bir şekilde içeri girer, tuşu bir yöne doğru eğerek yukarı ittir kolay bir şekilde çıkar...

Geri