Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

arkadaşlar ankara bitane hurdacıda eco tuşunu buldum 225 lira istedi isteyenlere telefon numarasını vere bilir
Hocam servisten daha ucuza alınır, ankara'da Renault CAŞ var yetkili servis, touchlar içinde getirtebileceklerini söylemişlerdi 135 civarı gidin bir fiyat alın 225 çok pahalı, ben 30 veya 40 a almıştım.

Ben 200e satarım :-)

Şaka bi yana çıkma parça için çok fazla o para

Serviste 130 tl olan bir parca cikmacida 225nasil olur ilgnc bir olay dogrusu

aynen beyler bu gün servisle görüştüm 130 tl dedi
izmirde bir tane hurdacıyla görüştüm 200 tl dedi 50 tl havale edim hemen kargoya ver parçayı yok diyor 200 liradan aşagı olmaz diyor.

Dün yolum düştüğü için ostim yıldıza gittim, arayan arkadaşlar için eco tuşu soruyum dedim, adam onun altında ünitesi var deyip 450 lira istedi, diğer bir yer 150 lira dedi, 30-40 liraya aldığım tuş karaborsaya düşmüş...

bu elektrık kablosu maıs tarafında serı bıcımde ıcona touch ve joy serılerıne aynı bant uzerınden uretılıyor beynlerıne kadar aynı fark eden bısey olmuyor fakat tek fark yazılımsal olarak bı fark var 1,5 joy ile 1,5 ıcon aynı motora sahıp lakın ıcon 90 hp joy 75 hp sadece ıconun daha az yakması acısından motor verılerı bıraz daha acık anlıyacagınız hersey aktıf oluyo ama yazılım bunu engellıyor servıs bunu aktıf hale getıre bılıyor ama maıs tarafından ızın verılmıyor elektronık tamırı yapan yazılımla ugrasan bı ahbabınız varsa yapıla bılır bısey ama tavsıyem ugrasmayın sadece beyınde bıtmıyecegını dusunuyorum farklı tür engellerde vardır mutlaka...

Arkadaşlar yokmu elinde olan satacak olan bana da gerek bir tane? Eco mode tuşu?

Konuyu açalı bir sene olmuş nerdeyse, yeni modellerde çalışıyormu deneyen var mı.. Yazlımı değiştirdi Renault artık çalışmıyor deniliyor doğrumu acaba...

benım joy a servıste takıp denedık olmadı.elaman bı ara gel bılgısayardan bakalım dedı belkı acılır.ben fırsat bulup gıdemedım

Geri