6 Nis 2014 #251 drmgedikbas Mete Gedikbaş Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2013 Mesajlar 736 Tepkime puanı 74 Puanları 0 Yaş 36 teşekkür ederim hocam ilginiz ve yardımınız için
7 Nis 2014 #252 drmgedikbas Mete Gedikbaş Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2013 Mesajlar 736 Tepkime puanı 74 Puanları 0 Yaş 36 o kapağı açtım şimdi yarın gündüz gözüyle sökecem tuşu inşAllah **edit: arkadaşım Allah razı olsun söktüm tuşu şimdilik yedekte duruyo ama o söktüğümüz kapak yerine eskisi gibi oturmadı sizde de böyle mi olmuştu? Son düzenleme: 7 Nis 2014
o kapağı açtım şimdi yarın gündüz gözüyle sökecem tuşu inşAllah **edit: arkadaşım Allah razı olsun söktüm tuşu şimdilik yedekte duruyo ama o söktüğümüz kapak yerine eskisi gibi oturmadı sizde de böyle mi olmuştu?
7 Nis 2014 Konuyu Başlatan #253 bebegimat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Nis 2013 Mesajlar 86 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 41 drmgedikbas' Alıntı: o kapağı açtım şimdi yarın gündüz gözüyle sökecem tuşu inşAllah **edit: arkadaşım Allah razı olsun söktüm tuşu şimdilik yedekte duruyo ama o söktüğümüz kapak yerine eskisi gibi oturmadı sizde de böyle mi olmuştu? Genişletmek için tıkla ... Oturuyor hocam sıkıntı olmaması lazım. İlk önce sürücü tarafındaki tırnakları tak sonra diğer tarafı...
drmgedikbas' Alıntı: o kapağı açtım şimdi yarın gündüz gözüyle sökecem tuşu inşAllah **edit: arkadaşım Allah razı olsun söktüm tuşu şimdilik yedekte duruyo ama o söktüğümüz kapak yerine eskisi gibi oturmadı sizde de böyle mi olmuştu? Genişletmek için tıkla ... Oturuyor hocam sıkıntı olmaması lazım. İlk önce sürücü tarafındaki tırnakları tak sonra diğer tarafı...
9 Nis 2014 #254 gcan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Haz 2013 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Rs drive tusunu nerden buldugunuz? Eco tusuna gore daha gorsel
9 Nis 2014 #255 miya10 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Şub 2013 Mesajlar 25 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Arkadaşlar eco tuşu yada yerine kullanılabilecek herhangi bir tuş nereden temin edebiliriz önerisi olan varmı.
Arkadaşlar eco tuşu yada yerine kullanılabilecek herhangi bir tuş nereden temin edebiliriz önerisi olan varmı.
9 Nis 2014 Konuyu Başlatan #256 bebegimat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Nis 2013 Mesajlar 86 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 41 miya10' Alıntı: Arkadaşlar eco tuşu yada yerine kullanılabilecek herhangi bir tuş nereden temin edebiliriz önerisi olan varmı. Genişletmek için tıkla ... Servis, servis pahalı o kadar para vermiyeyim derseniz çıkmacılardan alabilirsiniz.. İkamet yazmıyor, Ankaradaysanız ostim yıldızdan alabilirsiniz.
miya10' Alıntı: Arkadaşlar eco tuşu yada yerine kullanılabilecek herhangi bir tuş nereden temin edebiliriz önerisi olan varmı. Genişletmek için tıkla ... Servis, servis pahalı o kadar para vermiyeyim derseniz çıkmacılardan alabilirsiniz.. İkamet yazmıyor, Ankaradaysanız ostim yıldızdan alabilirsiniz.
9 Nis 2014 #257 drmgedikbas Mete Gedikbaş Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2013 Mesajlar 736 Tepkime puanı 74 Puanları 0 Yaş 36 gcan' Alıntı: Rs drive tusunu nerden buldugunuz? Eco tusuna gore daha gorsel Genişletmek için tıkla ... Abim bursada oturuyor orda bir parçacıdan bulmuş hocam. Ah keşke bir de fonksiyonel olsaydı
gcan' Alıntı: Rs drive tusunu nerden buldugunuz? Eco tusuna gore daha gorsel Genişletmek için tıkla ... Abim bursada oturuyor orda bir parçacıdan bulmuş hocam. Ah keşke bir de fonksiyonel olsaydı
13 Nis 2014 #258 forjust1day Tuna İŞGÖREN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ara 2012 Mesajlar 361 Tepkime puanı 20 Puanları 0 Bu eko tuşu hangi kabloları birbirine kısa devre yapınca aktif oluyordu mavi beyazmı @yacun
15 Nis 2014 #259 meken1907 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Tem 2013 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Puanları 0 arkadaşlar istanbulda bulabileceğim yer öneriniz varmı
16 Nis 2014 #260 meken1907 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Tem 2013 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Puanları 0 arkadaşlar ankara bitane hurdacıda eco tuşunu buldum 225 lira istedi isteyenlere telefon numarasını vere bilir
arkadaşlar ankara bitane hurdacıda eco tuşunu buldum 225 lira istedi isteyenlere telefon numarasını vere bilir