Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracim haziran 2013 trafige cikisli 1.2 75 bg icon modeli dediginiz gibi tusun gelmesi gereken yeri actim baktim 3 kablo geliyor oraya baglanmis ama bazi arkadaslarimiz 2012 modellerde oldugunu yazmis bu ozelligin benim arabamdada elektrik tesisati oraya kadar gelmis sizce bu varmidir yokmudur?
Benim aracim haziran 2013 trafige cikisli 1.2 75 bg icon modeli dediginiz gibi tusun gelmesi gereken yeri actim baktim 3 kablo geliyor oraya baglanmis ama bazi arkadaslarimiz 2012 modellerde oldugunu yazmis bu ozelligin benim arabamdada elektrik tesisati oraya kadar gelmis sizce bu varmidir yokmudur?
denemelisiniz....Benimki 2012 ve çalışıyor yaklaşık5-6 aydır ecomodda kullanıyorum kökleseniz bile kalkışlarda anlık 14l yi geçmiyor ama sollamalarda sıkıntıya sokabiliyor...
Peki ortalamada ne kadar fark oluyor sehiricinde ortalama kactan kaca indi sizin ayrica motorda deformasyon tarzi seylerle karsilastiniz mi servise sormusunuzdur sikinti vericek bir durum cikiyormumus zamanla
Peki ortalamada ne kadar fark oluyor sehiricinde ortalama kactan kaca indi sizin ayrica motorda deformasyon tarzi seylerle karsilastiniz mi servise sormusunuzdur sikinti vericek bir durum cikiyormumus zamanla
hayır hiç bir deformasyon yok aksine iyi açmışsın dedi test sürüşünden sonra cottech... yaklaşık 0.5-1 l arası ş.içinde az ama ş.arası çok farkediyor... 199km/h gördüm çekişide maşallah gücüne göre iyi...
Bende kisliklarla 174 gorebildim dahada zorlamadim bu hafta icin 20bin bakimi icin servise gittigimde denicem bakalim benim aradada calisicakmi eco mod