El Yapımı Clio 4 ECO Mod Butonu - Kesme Delme Yok.

araç beyninden eco mod aktif edilmedikçe malesef çalışmaz.sadece göstergede eco ışığı yanar

Bunu ilk defa sizden duydum. Normalde orijinalini de alan butonu takıyor, iş bitiyor. Yanılıyorsunuz bence. Çünkü özellikle dimdik yokuş çıkarken aracın performanstan düştüğünü anlıyorum ve ecoyu kapatınca araç canavar gibi yokuşu tamamlıyor.

Konu güncel olup, konuya yeni resim ekledim.

Fiyat daha uygun olursa alacam :)

Fiyat daha uygun olursa alacam :)

:) indirmiştim fiyatı zaten. Emeğe de değmeyecek ama arkadaşlardan gelen önerileri de göz ardı etmemek için fiyatı 90 TL yapmıştım. Kargosu veya montajı dahil.

Merhaba. Size mrsaj yolladim ancak geri dönüş yapmadınız. Yardımcı olabilirmisiniz.

Merhaba. Size mrsaj yolladim ancak geri dönüş yapmadınız. Yardımcı olabilirmisiniz.

Tamamdır. Cevap yazdım şimdi.

Bende 2013 joy var bende kısa devre yapayım deneyeyim dedim. gösterge ışığı bir türlü yanmıyor. bazı modellerde yanmiyormus galiba.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 2013 joy var bende kısa devre yapayım deneyeyim dedim. gösterge ışığı bir türlü yanmıyor. bazı modellerde yanmiyormus galiba.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu bilmiyorum. 2017 1.5 DCİ EDC aracım için hem kısa devre yaparken hem de butonla göstergede ECO yanıp sönebiliyor.

Son düzenleme:
Elimde 2 adet buton mevcuttur. İlgilenenler PM olarak yazabilirler

Hocam iyi çalışmalar, emeğine sağlık. Bu butondan bana da lazım, hala devam ediyorsan bir şekilde bana ulaşabilir misin.

Geri