@bebegimat üstadla beraber 1.5 dci joy için deneme yapıldı sonuç negatif. Anlaşılan bu operasyon joy modellerde olmuyor bilginize...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki eco isiklandirmasi yaniyormu ??
Bugun iyi yagmur vardi yağsin yağsin
R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 Pro İle Gönderildi
Hayir Gösterge panelinden bahsetmiyorum ben !!
ECO Tusunun işiklandirmasini soruyorum
Hayir hayir oyle bir sacmalik olamaz sakin kafaniza takmayin araciniz icin hersey normal
Clio 4 Touch 90 Hp S&S aracım için eco tuşu arayışlarım sonunda dün sipariş verdim ve bugün tuşu alıp araca taktım. Ankara bugün yağmurluydu, bilenler bilir yağmur yağınca Ankara trafiği felç oluyor bunun için test etme olanağım pek olmadı. İlk izlenimlerim şu şekilde; Eco tuşuna bastığınızda zaten yeşil renkli ikaz ışığı yanıyor. Öyle gözle görülür çok büyük bir performans kaybı yok diyebilirim; tabi dediğim gibi trafik yoğun olduğu için fazla hız yapmayıp motoru zorlamamam da bunda etkili olabilir. Fark ettiğim en büyük değişiklik 1. viteste araba bayağı bir yığılıyor. Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar; ama dediğim gibi biraz süratli kullanıp test edince asıl fark ortaya çıkacaktır. İyice kullanıp test ettikten sonra izlenimlerimi detaylı olarak paylaşırım.
İyi akşamlar, eco tuşunu nereden nasıl temin ettiniz maliyeti ne oldu bilgi verirseniz çok sevinirim.
Bakıma tuş takılı gittim özelliklede sordum sıkıntı yok, hatta gelenlere de söyleyelim bilgileri olsun dediler...Gündüz vakti olunca yanıyorsa bile fark edemedim...
Bu arada aklıma takılan bir konu; aracı Renault Mais'ten almıştım,bakıma götürdüğümde servis o tuşu görürse arabayı garanti dışı bırakır mı acaba?
Bakıma tuş takılı gittim özelliklede sorum sıkıntı yok, hatta gelenlere de söyleyelim bilgileri olsun dediler...