Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

benm aracım 2013 daha bakamadım kablo varmı yokmu.

4 ay önce aldım biz de yok mu diyosunuz yani bu sistem...

4 ay önce aldım biz de yok mu diyosunuz yani bu sistem...
abi açıp bakın, elfreninin altındaki ince uzun plastiği çıkarıp kapalı yeri alttan yokla kablo soket varsa vardır. Ama bana cottech abim ilk partide var demişti hatta yurt dışına gönderilen 1.2 lere bu özellik konulup yollanmış bi müddet doğruysa...

Selamlar,
0.9 touch model aracımı 2 hafta önce aldım. Formu okuduktan sonra eco buton takılı kısmı söktüm ve 3 adet kablonun ilgili kısıma geldiğini gördüm. Elinde fazla eco button olan varsa özelden mesaj atarsa alabilirim.

Arkadaşlar fluence extreme var cruise control yerinde kapak var sizce bulduğunuz gibi bir özellik bulabilirmiyiz kapağı nasıl çıkarabilirim

Selamlar,
0.9 touch model aracımı 2 hafta önce aldım. Formu okuduktan sonra eco buton takılı kısmı söktüm ve 3 adet kablonun ilgili kısıma geldiğini gördüm. Elinde fazla eco button olan varsa özelden mesaj atarsa alabilirim.
sen tuş bulursan çalışacaktır:eyv

Arkadaşlar fluence extreme var cruise control yerinde kapak var sizce bulduğunuz gibi bir özellik bulabilirmiyiz kapağı nasıl çıkarabilirim
ince uçlu saatiçi tornavidasının üstüne ince bez koyarak yokla bakalım çıkar yada yakınlarında sigorta tablası veya çıkabilen bir panel varsa elinle arkasından yokla kablo soket varsa büyük ihtimal olur:D

Muhtemelen kapagin altinda aktif bir tesisat var, bununla beraber direksiyonuda degistirmeniz gerekli

Arkadaşlar iyi hoş fakat nerden bulacağız bu eco mode tuşunu :D

Geri