Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Araç eco tuşu çıkarılmadan servise sokuldu, serviste bilgisayarda herhangi bir hata vermedi bilginize....
hatta tabloda eco yanarken tuş aktif halde bile verebilirsiniz bir sıkıntı olmuyor...

Bunu Renault sürekli yapıyor örneğin F kangooda cruse control tertibatı var sadece direksiyonu değiştirmem yeterli ! daha önce de opel astramda aynı durum vardı. Bence bu doğru olma ihtimali yüksek. Konu için de teşekkürler

harbi ben,m arabada 2011 extreme hız sabitleyici tertibatı olabilrimi ?

harbi ben,m arabada 2011 extreme hız sabitleyici tertibatı olabilrimi ?
demeniz gerekir... Onun tesisatının geçtiği yerleri bulup bakın zaten bu tarz şeyler hep elektronik ve beyinde oluyor. Eğer soket kablo bulursanız gerekli parçalarla kesinlikle çalışacaktır...

1,2 joy aracım avcılar bahçelievler civarı test edebileceğim bi arkadaş var ise tuş olan deneme yapabiliriz

Herkeze merhaba,bende kasım başında 1.2 icon aldım araçta eco mod yok tuş yeri kapalı
1. sorum o kapak ordan zarar vermeden nasıl çıkıyor.
2.de bu eco tuşunu nereden temin edebiliriz
Cevap veren vermeyen saygı değer forum üyesi arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.

Herkeze merhaba,bende kasım başında 1.2 icon aldım araçta eco mod yok tuş yeri kapalı
1. sorum o kapak ordan zarar vermeden nasıl çıkıyor.
2.de bu eco tuşunu nereden temin edebiliriz
Cevap veren vermeyen saygı değer forum üyesi arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.

El fireninin sağında ince uzun bir kapak var forumda konulan fotoğraflardada açık net bir şekilde gözüküyor onu açın, ordan parmaklarınızı sokup, tuşu alttan ittirerek gayet kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz. Serviste araç bilgilerini isteyerek özelliğin mevcut olmadığı araçlara vermiyolar diye biliyorum, ama bir deneyin isterseniz, en iyi yol çıkmacılara gidip almak hem servisten çok çok daha ucuz.

Bende de 1,2 Touch war bu konuyu yeni öğrendim gerçekten çalışıyosa çok guzel bişey arabada zaten olan özelliği bizden niye saklıyorlar ama ? 1,2 lerin tum modellerinde bu ozelliğin olmaması acaba motora zararı war mı diye düşündürüyor insanı....

Bende de 1,2 Touch war bu konuyu yeni öğrendim gerçekten çalışıyosa çok guzel bişey arabada zaten olan özelliği bizden niye saklıyorlar ama ? 1,2 lerin tum modellerinde bu ozelliğin olmaması acaba motora zararı war mı diye düşündürüyor insanı....
aracınız 2012 kasıma kadar üretildiyse bu tertibat vardır. bilgiğim kadarıyla 2013 lerde kabloları yok. ben 2aydır kullanıyorum ortalama yakıt tüketimi bölümünü 0.5 l indirdi herhangi bir sorun yaşatmadı ve zaten yazılımsal olup mevcut olduğu için gönlünüz rahat kullanabilirsiniz.

1,2 joy aracım avcılar bahçelievler civarı test edebileceğim bi arkadaş var ise tuş olan deneme yapabiliriz
bildiğim kadarıyla joy araçlarda o tesisat bulunmuyor ne yazıkki bir arkadaş denedi olmadı onun eco tuşunu ben satın aldım hatta.

Geri