Cinnet geçirten arıza

beynine bakmışlar sorun yokmuş roleleri dün bi daha değiştirdiler sigortalarını sibop ayarını yapıo şuan usta gel al bin dene yaparsa getir dedi bakalım çok canımı sıktı bu araba :(

beynine bakmışlar sorun yokmuş roleleri dün bi daha değiştirdiler sigortalarını sibop ayarını yapıo şuan usta gel al bin dene yaparsa getir dedi bakalım çok canımı sıktı bu araba :(

inşallah sorun çözülür

aldım arabayı ilk anda herşey süperdi 25 km yol yaptım dönüşte canımı sıkmaya başladı yine bi hızlanıyo bi yavaşlıyo gaza basınca bi anda atılıo sonra diplesemde gitmiyo gibi her an arıza yapacak korkusuyla döndüm :(

allah allah bobinler ne markaydı acaba? bu gün benim değiştirmediklerimde patladı. aldım taktım düzeldi. bi kontrol ettirin onları isterseniz :S

Oksijen sondası arıza kaydı tutuyor mu ?
Ayrıca sigorta kutusundan ateşleme ile ilgili sigortaları da kontrol ettirmenizi tavsiye ederim .

sıfır bobinler valeo gözümün önünde taktı usta sigortalarıda kontrol etti ve 2 gündür servisine bir sürü araba tamiri yaptılar benim arabayla en az 10 saat uğraştı usta bir lirada almadı başka bi yerde debriyajı değiştirttim ondan sonra araba kafayı yedi şase kabloları zımparalandı kontrol edildi bi ıslık sesi gelio sanki gaza bastığımda bu ses geldimi araba randımanlı gitmiyo bmw turbolu süren varsa bilir belli bi devri geçtimi turbo devreye girer uçar araba aynen öyle bi uçuyo gazdan ayağımı çekip geri bastığımda sanki fren basmışım gibi bağırıyo gitmiyo arıza yapacak gibi cinnet geçirecem en sonunda :( :sinirli oksijen sensörü arıza vermio :(

Son düzenleme:
bircok seyi yapmıssın buji kablosu varmı sende yada direk bobin bujiyemi geciyor 1.6 lar gibi
benim aklıma bir de enjektorler geldi tıkalı olabilir istanbulun neresindesin

ist-bahçelievler bujiler kabloları sıfır :( enjektörlerde olsa ilk yazımda belirttiğim hataları vermezdi gibime gelio inş bi daha yapmaz bakalım hayırlısı .

Dostum muhtemelen enjeksiyon arizasi var aracinda tahminim bu yani dedigin gibi once bi ataklik bi performans yuklemesi daha sonra da gaz kesilme gaza bassanda gitmeme ve sonunda durup istop etme varsa enjeksiyon arizasidir diye dusunuyorum.

Aracın çalışırken motor bölümündeki beyine giden kabloları sağlam bir şekilde oynat tekleme yaparsa veya stop ederse sistemin şase kablosu kopuktur,bence onu kontrol et.
Başıma geldi tabiki bir çok masraf yaptıktan sonra bulabildik,inşallah sorunu çözersin arabadan sogutur bu tür arızalar.

Geri