Symbol 2013 1.2 sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maruf

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba değerli arkadaşlarım önemli fikirlerinize ihtiyacım var.
sorunlar:
1) Aracimda 5.vites Çok zayıf ve 130 km yi geçemiyorum devir 3200 lerde kalıyor oysa 4. Viteste 150 leri gördüğüm oldu
2:Aracim bazen gaz yemiyor dip gaz yaptığım halde 4-5 vitesler tepki vermiyor bu doğrultuda yaptığım bazı masraflar sunlar:subaplar değişti conta triger v kayışı ateşleme bobin ve kabloları bujiler değişti üst kapak rektefe edildi 1.numarali sorunum devam etse de 2.numarali sorunum nadiren devam ediyor

Not: sorunlar hem benzin hem lpg de aynı şekilde vuku buluyor
Not: yakıt pompası ve benzin enjektör arızası olası şüpheliler lakin araç lpg de çalıştığında bu parçalar devrede oluyor mu çünkü sorunlar her iki yakit tipinde de geçerli
Not: maf sensörü arızası diğer şüpheli gördüğüm durum
Sizce sorun ne olabilir kırsal bir yerde yaşıyorum buradaki ustalar maalesef biraz karadüzen

Öncelikle geçmiş olsun. Sorununuz ve değiştirdiğiniz parçalar düşündüğümde aklıma gelen şey; acaba Baskı - Balata bitmiş olabilir mi? oldu. Ben bir usta değilim ancak bir kullanıcı olarak size yardımcı olmak adına düşüncemi söyledim. Ben dedim diye araştırmadan lütfen değiştirmeyin...
Düşüncemi destekleyebileceğini düşündüğüm bir video : https://youtu.be/WituEc63z-A
Sorunu çözüme kavuşturduğunuz da yazarsanız sevinirim. Geçmiş Olsun. Kazasız Belasız Sürüşler....

Geri