Az once ton balıgını denedim. Mikemmel :D cok sevdim sipsak besleyici guzel bir yigecek ama ton balıgını posette yagı suzdurulmus olanından alın

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence Harika Denedim Ara Ara Bunuda Yapıcam Vuuu Bayıldım

afiyet olsun! :eyv

Tost :loll

1. Tost Makinesi
2. Ekmek ( Tost ekmeği , Taşfırın Ekmeği vs. vs. )
3. İştahınıza kalmış içerik ( Kaşar Peyniri , Beyaz Peynir , Yumurta , Sucuk )
4. Katı yağ

Hazırlanış ,
-Ekmeği ihtiyacınız kadar alınır / kesilir .
-İç kısıma yağ ve tost malzemeleri ( 3. madde :D ) eklenir .
-Sonra tost makinesine koyup klipsi varsa kilitlenir yoksa var gücünüzle bastırırsınız :aytuğ
-3 dakika sonra dışını yağlar bir daha makineye koyar 1-2 dakika daha beklersiniz .

Ve sonuç , Bekarların dostu olan Fast Food ürünlerinin vazgeçilmezi tost hazırdır :135

içerik çok yağlı, ama anlatım 10 numara olmuş :eyv

Birde Malzemeleri Doldurmadan Ekmeğin İçini Yağ Sürmeden Isıtttıktan Sonra Yine Yağ Sürmeden Malzemeleri Doldurup Sonra Dışına Biraz Yağ Sür Ve Bastır Ozaman Malzemenin Daha Güzel Piştiğini Görüceksin Kardeşim :eyv

vay, vay, vayyy, tost ustası varmış aramızda haberimiz yok, acelem olmadığı bir sabah deneyeyim ben de bunu süper taktik :eyv

Az once ton balıgını denedim. Mikemmel :D cok sevdim sipsak besleyici guzel bir yigecek ama ton balıgını posette yagı suzdurulmus olanından alın

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sevindim! :) poşettekilerin yağı süzülmüş müymüş, ben hep uzak duruyordum onlardan, teşekkürler bilgi için ben de denerim :eyv hatta denetirim kıhkıh

[MENTION=8398]clio_34[/MENTION] Abla Öncelikle Teşekkür Ederim Tost İşini Biraz Daha Üst Kademelerde Severek Yapan Bir İnsanım Sürekli Olarak Tostta Yeni Tatlar Alma Peşindeyim Tosta Çiğ Yumurta Bile Kırıp Ekmek İçinde Pişmesini Denedim :)

[MENTION=8398]clio_34[/MENTION] Abla Öncelikle Teşekkür Ederim Tost İşini Biraz Daha Üst Kademelerde Severek Yapan Bir İnsanım Sürekli Olarak Tostta Yeni Tatlar Alma Peşindeyim Tosta Çiğ Yumurta Bile Kırıp Ekmek İçinde Pişmesini Denedim :)

Serhaaan salcali peynirli yumurta mukemmel oldu ogle yemegimizdi bugun nasil bir lezzet cikti ortaya sastik,annem de cok tesekkur etti tarif icin, nisanlima anlattim adim adim anlattirdi tarifi:))) unlu oldun bizim ailede:))

Serhaaan salcali peynirli yumurta mukemmel oldu ogle yemegimizdi bugun nasil bir lezzet cikti ortaya sastik,annem de cok tesekkur etti tarif icin, nisanlima anlattim adim adim anlattirdi tarifi:))) unlu oldun bizim ailede:))

Ben Teşekkür Ederim Beyendiyseniz Ne Mutlu Bana Afiyetolsun :)

en son yemek yaptıgımda evden kovulmuştum benim genel prensibim insanların can saglıgı ile oynamamak :D bunu temenni ederim genellikle :D

en kolayı biraz masraflı ama güzel yemek yapan en güzel lokantaya gidip :D yemek söyleyip ödeyip çıkıyoruz bu kadar basit diger bir yöntemde arayarak eve serviste isteyebiliriz :D

Köfte :D
Malzemeler; Kıyma, soğan, galeta unu, köfte harcı, kekik, kimyon
06012013158.jpg

Yapım aşamasından kareler :D
(soğan doğraması ve rendelemesi gerçekten çok zor :D )
06012013151.jpg

06012013150.jpg

Ve Kadir ustanın ellerinden çıkan nefis köfteler :D @kadirkobe24
06012013157.jpg

tam teşkilat :D

mehmet kardeşim deney mi yapıyorsun köfte mi ? :))

Geri