Ben Teşekkür Ederim Beyendiyseniz Ne Mutlu Bana Afiyetolsun :)
beğenmek ne kelime, hain planlarım var o salça-peynirin bütünleşmiş haliyle ilgili:D makarna sosu olarak tez zamanda kullanmayı deneyeceğim:)

en son yemek yaptıgımda evden kovulmuştum benim genel prensibim insanların can saglıgı ile oynamamak :D bunu temenni ederim genellikle :D

en kolayı biraz masraflı ama güzel yemek yapan en güzel lokantaya gidip :D yemek söyleyip ödeyip çıkıyoruz bu kadar basit diger bir yöntemde arayarak eve serviste isteyebiliriz :D

sipariş, iyi hoş da hem vakit hem de bıkkınlık yönünden pratik şeyler arayışındayız:) benim de aç kalınca etrafımdakilerin (kan şekeri sorunundan sonra böyle oldum valla eskiden aç gezerdim bütün gün pozitif halde:D )can sağlığıyla ilgili riskler söz konusu olabiliyor, yani siparişin gecikmesi bayram havası estirebilir 12 3

Köfte :D
Malzemeler; Kıyma, soğan, galeta unu, köfte harcı, kekik, kimyon
06012013158.jpg

Yapım aşamasından kareler :D
(soğan doğraması ve rendelemesi gerçekten çok zor :D )
06012013151.jpg

06012013150.jpg

Ve Kadir ustanın ellerinden çıkan nefis köfteler :D @kadirkobe24
06012013157.jpg

:tony olay budur işte! ellerinize, fikrinize sağlık! çok iyi olmuş, aşamaların görselleri:D deney gözlüğü değil mi o hakikaten, abime sorayım eve getirebiliyorsa bana değil de anneme ayarlasın bir tane:) ben burnumdan nefes almayarak buldum yolunu sıfır yaş:D
bere-şapka saç dökülmesin diye mi aksesuar olarak mı bilemedim ama saç dökülmes riskine pratik çözüm olmuş :eyv malzeme hazırlığı da yoğurması da ayrı maharet :eyv siz beni aştınız, en son kaç sene önce köfte yoğurdum hatırlamıyorumqw

köfteyi deneysel, bilimsel bir yöntemle hazırlıyorum gözlükler ondan kardeşim :D ama nasıldı sen onu söyle :D ee soğanı kim rendeledi sonuçta :D :D
ah o bilimsel yöntemlerden bizim ev neler çekmedi ki, buzlukta patlayan şişeler, donan bilmem neler, hepsi bilim adına tabii (ben değil birader yüzündenqw)

dedigine bak siparişin geçikmesi ile evde savaş çıkacaksa çıksın benim yaptıgım yemekten zehirlenip ölmekten iyidir bir defa evde kimse yoktu annemler gitmişti arkadaşım g4eldi bize :D biraz fazla menemen yaptı yarında yerin die :D bende ocagın üstünde unutmuşum bir kaç gün agzı kapalıydı bir açtım açmaz olaydım öyle bir koku yok tam 8 defa makinayı çalıştırdım zorla o tencereyi yıkadı bi de makinanın içindeki pislik ve koku gitmesi içinde tam 4 defada o şekilde makinayı çalıştırdım yani mutfak için direk zararlı bir maddeyim :D

Ben evimdeyim artık :D

Artık yediğim önümde yemediğim ardımda style...:cool:

:tony olay budur işte! ellerinize, fikrinize sağlık! çok iyi olmuş, aşamaların görselleri:D deney gözlüğü değil mi o hakikaten, abime sorayım eve getirebiliyorsa bana değil de anneme ayarlasın bir tane:) ben burnumdan nefes almayarak buldum yolunu sıfır yaş:D
bere-şapka saç dökülmesin diye mi aksesuar olarak mı bilemedim ama saç dökülmes riskine pratik çözüm olmuş :eyv malzeme hazırlığı da yoğurması da ayrı maharet :eyv siz beni aştınız, en son kaç sene önce köfte yoğurdum hatırlamıyorumqw

ah o bilimsel yöntemlerden bizim ev neler çekmedi ki, buzlukta patlayan şişeler, donan bilmem neler, hepsi bilim adına tabii (ben değil birader yüzündenqw)
laboratuvar deney gözlüğü :D her kimyacının evinde bulunması gerekir :eyv berede hem aksesuar hemde saç dökülmesin diye çok amaçlı yani :D :D

dedigine bak siparişin geçikmesi ile evde savaş çıkacaksa çıksın benim yaptıgım yemekten zehirlenip ölmekten iyidir bir defa evde kimse yoktu annemler gitmişti arkadaşım g4eldi bize :D biraz fazla menemen yaptı yarında yerin die :D bende ocagın üstünde unutmuşum bir kaç gün agzı kapalıydı bir açtım açmaz olaydım öyle bir koku yok tam 8 defa makinayı çalıştırdım zorla o tencereyi yıkadı bi de makinanın içindeki pislik ve koku gitmesi içinde tam 4 defada o şekilde makinayı çalıştırdım yani mutfak için direk zararlı bir maddeyim :D
arkadaştan başlamış ama bak sorunlar, hiç menemen ertesi gün yenir mi, tek oturumda bitmesi gereken bir yemektir:)

Ben evimdeyim artık :D

Artık yediğim önümde yemediğim ardımda style...:cool:
öğrenci evine dönüş yok mu tekrar?:)

laboratuvar deney gözlüğü :D her kimyacının evinde bulunması gerekir :eyv berede hem aksesuar hemde saç dökülmesin diye çok amaçlı yani :D :D

bone, galoş ve komik bir tül gibi tulum giyiyorlar üretime kontrole geçtiklerinde sanırım ama gözlük görmemiştim bu yönü hiç aklıma gelmemişti soracağım getirsin bizlere di mi ama:)

1 ay boyunca öğrenci evi/yurt vs. bu kelimeleri kafamdan söküp atıyorum :) Kafa kuşlar gibi rahat :dans

1 ay boyunca öğrenci evi/yurt vs. bu kelimeleri kafamdan söküp atıyorum :) Kafa kuşlar gibi rahat :dans

iyi tatiller, afiyetler olsun o zaman. pratik yemek görürsen evde bizi de düşün diyeceğim ama şimdi 1 aylık zamanda en zor yemekler yapılır, okul zamanı yiyemezsin diye:D

arada yapıyoruz makarnayı pisir uzerine yogurt yay sonra hazır domates sosları var sıcak suyla 2 dakkada yapılan onuda ustune yaydınmı mantı benzeri bir tat oluyor (makarnayı yagda kavurmuyoruz direk suzgecte suzup devam ediyoruz)

arada yapıyoruz makarnayı pisir uzerine yogurt yay sonra hazır domates sosları var sıcak suyla 2 dakkada yapılan onuda ustune yaydınmı mantı benzeri bir tat oluyor (makarnayı yagda kavurmuyoruz direk suzgecte suzup devam ediyoruz)

şu sosun markasını, modelini rica edeyim ben bir ara:D

Geri