- Konuyu Başlatan
beğenmek ne kelime, hain planlarım var o salça-peynirin bütünleşmiş haliyle ilgili makarna sosu olarak tez zamanda kullanmayı deneyeceğimBen Teşekkür Ederim Beyendiyseniz Ne Mutlu Bana Afiyetolsun
en son yemek yaptıgımda evden kovulmuştum benim genel prensibim insanların can saglıgı ile oynamamak bunu temenni ederim genellikle
en kolayı biraz masraflı ama güzel yemek yapan en güzel lokantaya gidip yemek söyleyip ödeyip çıkıyoruz bu kadar basit diger bir yöntemde arayarak eve serviste isteyebiliriz
sipariş, iyi hoş da hem vakit hem de bıkkınlık yönünden pratik şeyler arayışındayız benim de aç kalınca etrafımdakilerin (kan şekeri sorunundan sonra böyle oldum valla eskiden aç gezerdim bütün gün pozitif halde )can sağlığıyla ilgili riskler söz konusu olabiliyor, yani siparişin gecikmesi bayram havası estirebilir 12 3
Köfte
Malzemeler; Kıyma, soğan, galeta unu, köfte harcı, kekik, kimyon
Yapım aşamasından kareler
(soğan doğraması ve rendelemesi gerçekten çok zor )
Ve Kadir ustanın ellerinden çıkan nefis köfteler @kadirkobe24
:tony olay budur işte! ellerinize, fikrinize sağlık! çok iyi olmuş, aşamaların görselleri deney gözlüğü değil mi o hakikaten, abime sorayım eve getirebiliyorsa bana değil de anneme ayarlasın bir tane ben burnumdan nefes almayarak buldum yolunu sıfır yaş
bere-şapka saç dökülmesin diye mi aksesuar olarak mı bilemedim ama saç dökülmes riskine pratik çözüm olmuş malzeme hazırlığı da yoğurması da ayrı maharet siz beni aştınız, en son kaç sene önce köfte yoğurdum hatırlamıyorumqw
ah o bilimsel yöntemlerden bizim ev neler çekmedi ki, buzlukta patlayan şişeler, donan bilmem neler, hepsi bilim adına tabii (ben değil birader yüzündenqw)köfteyi deneysel, bilimsel bir yöntemle hazırlıyorum gözlükler ondan kardeşim ama nasıldı sen onu söyle ee soğanı kim rendeledi sonuçta