pilav yapımı, ölçü 1 bardak pirinçe 2 bardak su
pirinçler ayıklanır ve yıkanır, tavaya sıvı yag ve cok az margarin konur pirinçler güzelce kavrulur 1 datlu kaşığı tuz ile pirinçler boca edilir tavaya ve suyu eklenip beklenir, su çekince pişmiştir. :D

Ton Balıklı Sandviç

İsteğe göre malzemeler artabilir, ancak en az malzemeyle yeterince güzel bir tada ulaşmak için!

-ekmek ( taze ya da teflonda tazelenmiş çavdar ya da kepek ekmeğiyle daha bir güzel oluyor)
-mayonez
- salatalık turşusu
-tuz
- konserve ton balığı

isteğe göre sandvicin üst ya da hem alt hem üst iç yüzeyine ince tabaka mayonez sürülür (annem gibi bol güzel olur demeyin, sonra vıcık vıcık olacak balığın yağıyla ve fışkıracak sandviçten :aytuğ ) ton balığı çatalla mümkün olduğunca yağı süzülerek alınır ve çatalla yerleştirilir ince olarak. çok tuz seviyorsanız biraz tuz ardından turşular. kapatın ve peçete alıp yumulun :aytuğ peçeteyi kibarlık olsun diye demedik heh bakın işte ellerinizden yağlar akıyor, ben demiştim size :hıh

ton balığı ömrüm boyunca aç kalmadıktan sonra yiğeceğim en son şey olurdu herhalde

İsteğe göre malzemeler artabilir, ancak en az malzemeyle yeterince güzel bir tada ulaşmak için!

-ekmek ( taze ya da teflonda tazelenmiş çavdar ya da kepek ekmeğiyle daha bir güzel oluyor)
-mayonez
- salatalık turşusu
-tuz
- konserve ton balığı

isteğe göre sandvicin üst ya da hem alt hem üst iç yüzeyine ince tabaka mayonez sürülür (annem gibi bol güzel olur demeyin, sonra vıcık vıcık olacak balığın yağıyla ve fışkıracak sandviçten :aytuğ ) ton balığı çatalla mümkün olduğunca yağı süzülerek alınır ve çatalla yerleştirilir ince olarak. çok tuz seviyorsanız biraz tuz ardından turşular. kapatın ve peçete alıp yumulun :aytuğ peçeteyi kibarlık olsun diye demedik heh bakın işte ellerinizden yağlar akıyor, ben demiştim size :hıh
Bu Lezzeti Deniycem :)

Hmm. Ton Balıklı Sandiviç Leziz Duruyor Denemek Lazım qw

sevmem dedim ama canım çekti acaba nasıl olur bu tarif:cool:

Bu Lezzeti Deniycem :)

Hmm. Ton Balıklı Sandiviç Leziz Duruyor Denemek Lazım qw

püf noktalarına sadık kalın, şimdiden afiyet olsun mayonez ve turşu inanılmaz değiştiriyor dengeleri:) bu yüzden dışarıda yenen sandvici beğenenler evde sade balık koyunca tat alamıyor :D

sevmem dedim ama canım çekti acaba nasıl olur bu tarif:cool:

benim nişanlım, dışarıda severek yiyor eve almıyor, neden? görünümünü sevmiyormuş efendim, yahu malzeme aynı, ama epeydir ballandırıyorum yakında evde tüketmeye başlar inşallah, eli alışsın di mi ama:)

sade yiyince makarnayla da olsa bayıyor bence de, o yüzden yanında turşu müthiş bir denge sağlıyor, ayrıca sağlıklı bir besin bizim salonda hocalar ve bodyci abiler ya ton balığı ya da tavuk göğsü yer hep :D

püf noktalarına sadık kalın, şimdiden afiyet olsun mayonez ve turşu inanılmaz değiştiriyor dengeleri:) bu yüzden dışarıda yenen sandvici beğenenler evde sade balık koyunca tat alamıyor :D

benim nişanlım, dışarıda severek yiyor eve almıyor, neden? görünümünü sevmiyormuş efendim, yahu malzeme aynı, ama epeydir ballandırıyorum yakında evde tüketmeye başlar inşallah, eli alışsın di mi ama:)

sade yiyince makarnayla da olsa bayıyor bence de, o yüzden yanında turşu müthiş bir denge sağlıyor, ayrıca sağlıklı bir besin bizim salonda hocalar ve bodyci abiler ya ton balığı ya da tavuk göğsü yer hep :D

Bence Harika Denedim Ara Ara Bunuda Yapıcam Vuuu Bayıldım

Tost

Tost :loll

1. Tost Makinesi
2. Ekmek ( Tost ekmeği , Taşfırın Ekmeği vs. vs. )
3. İştahınıza kalmış içerik ( Kaşar Peyniri , Beyaz Peynir , Yumurta , Sucuk )
4. Katı yağ

Hazırlanış ,
-Ekmeği ihtiyacınız kadar alınır / kesilir .
-İç kısıma yağ ve tost malzemeleri ( 3. madde :D ) eklenir .
-Sonra tost makinesine koyup klipsi varsa kilitlenir yoksa var gücünüzle bastırırsınız :aytuğ
-3 dakika sonra dışını yağlar bir daha makineye koyar 1-2 dakika daha beklersiniz .

Ve sonuç , Bekarların dostu olan Fast Food ürünlerinin vazgeçilmezi tost hazırdır :135

Tost :loll

1. Tost Makinesi
2. Ekmek ( Tost ekmeği , Taşfırın Ekmeği vs. vs. )
3. İştahınıza kalmış içerik ( Kaşar Peyniri , Beyaz Peynir , Yumurta , Sucuk )
4. Katı yağ

Hazırlanış ,
-Ekmeği ihtiyacınız kadar alınır / kesilir .
-İç kısıma yağ ve tost malzemeleri ( 3. madde :D ) eklenir .
-Sonra tost makinesine koyup klipsi varsa kilitlenir yoksa var gücünüzle bastırırsınız :aytuğ
-3 dakika sonra dışını yağlar bir daha makineye koyar 1-2 dakika daha beklersiniz .

Ve sonuç , Bekarların dostu olan Fast Food ürünlerinin vazgeçilmezi tost hazırdır :135

Birde Malzemeleri Doldurmadan Ekmeğin İçini Yağ Sürmeden Isıtttıktan Sonra Yine Yağ Sürmeden Malzemeleri Doldurup Sonra Dışına Biraz Yağ Sür Ve Bastır Ozaman Malzemenin Daha Güzel Piştiğini Görüceksin Kardeşim :eyv

Geri