te bu beya:D
KNORR-DOMATESLI-MAKARNA-SOSU-45-GR__28491203_0.jpg

yapcaz be ya :)

bone, galoş ve komik bir tül gibi tulum giyiyorlar üretime kontrole geçtiklerinde sanırım ama gözlük görmemiştim bu yönü hiç aklıma gelmemişti soracağım getirsin bizlere di mi ama:)
:eyv getirsinler ya ama kaliteli bişey olursa güzel olur bizimkiler biraz ucuz yollu öğrenci hesabı :D :D

2.5 sene deneyimim ile size en güzeli çorba yoğurt ve makarna tavsiye edebilirim.Özellikle ekmekle beraber makarnayı yersek doyabiliriz

Çiğdem Abla Makarna Sosu Olarakta Süper Oluyor :)

Şimdi Derseniz Bunları Nerde Öğrendin Ailem Bazen Şehir Dışına Çıkıyor Ben Evde Tek Kalıyorum Sürekli Onu Yapsam Nasıl Olur bunu Yapsam Nasıl Olur Hep Bir Araştırma Halindeyim :)

:eyv getirsinler ya ama kaliteli bişey olursa güzel olur bizimkiler biraz ucuz yollu öğrenci hesabı :D :D

maske gördüm sadece, anneme de söyledim gözlük konusunda sıkıştıralım varsa imkanlar tabii :) eskisi gibi eminönü'ne falan da gitmiyoruz ki, deney malzemelerini oradan alırdı hep lisedeyken:)

2.5 sene deneyimim ile size en güzeli çorba yoğurt ve makarna tavsiye edebilirim.Özellikle ekmekle beraber makarnayı yersek doyabiliriz
hazır çorba dışında yapımı kolay çorba yok ki, hazırları da yıllarca yedik artık geçmiyor boğazdan, insanın sanırım limiti oluyor, bir yerden sonra yiyemiyor:)

kolay çorba tarifi varsa alalım lütfen qw

Çiğdem Abla Makarna Sosu Olarakta Süper Oluyor :)

Şimdi Derseniz Bunları Nerde Öğrendin Ailem Bazen Şehir Dışına Çıkıyor Ben Evde Tek Kalıyorum Sürekli Onu Yapsam Nasıl Olur bunu Yapsam Nasıl Olur Hep Bir Araştırma Halindeyim :)

:eyv ben en güzel yemeklerin denemeler sonucu ortaya çıktığına inanıyorum, birileri de şimdi sevilen yemekleri denemişti sonuçta geçmişte. eldeki alakasız görünen malzemeleri birlikte kullanarak dehşet lezzetler çıkabilir, hiç aklıma gelmezdi salçayla peyniri eritmek mesela, bunca yıl mahrum yaşamışız o lezzetten:)

Ben sattıgımdan biliyorum ama nasıl bir şey denemedim :D
16420035_large.jpg

ürün yorumlarını bir araştırayım :eyv, rfc'den kullanan varsa beri gelsin qw

Yumurtalı Ekmek / Balık Ekmek

Bizim ailede yumurtalı ekmek denir, ancak televizyondan ve birkaç arkadaştan "balık ekmek" dendiğini de duydum.

Malzemeler:
-yumurta
-dilimlenmiş ekmek
- çok az tuz, yanında tuzlu peynir yenecekse olmasa da olur.
-kızartmak için sıvıyağ

ortalama 2 dilim ekmek için 1 yumurta gidiyor!
-yumurtaları bir kapta çırpıyoruz,
-tencerede yağı ( bol olması lazım yoksa dilimlerin kenarı kızarmayabilir) kızdırıyoruz -sakın yağ kızmadan atmayın! bir küçük kırıntıyı yağa atarsanız, baloncuklar çıkararak yağın yüzeyine çıktığını görünce kızdığını anlarsınız :aytuğ
-yumurtaya iki yüzünü ve kenarlarını yani heryerini buladığımız ekmeklerin yine her yerini kızartıyoruz, soğutmadan tüketiyoruz :)
Afiyet olsun! qw

9565d1360450265-bekarlardan-yemek-tarifleri-dsc_0498.jpg

Not: bu ekmekler çavdar ekmeği olduğu için rengi koyu beyaz ekmekten yaparsanız daha açık renk olmalı, yakmayın ekmekleri :D

Fırınb Torbasında Tavuk- 30 Dakikada! :)

Fırın torbasına tavuk içine de domates-soğan-patates-biber çay kaşığı kadar salça, birazda tereyağı, tuz, karabiber, kimyon verin fırına en fazla yarım saatte çıkar ama tavuk hormonlu olsun köy tavuğu olmuyor..:D
Doyurur en azından...:D

Makarna en iyisi gibi duruyor şimdilik..:D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fırın torbasına tavuk içine de domates-soğan-patates-biber çay kaşığı kadar salça, birazda tereyağı, tuz, karabiber, kimyon verin fırına en fazla yarım saatte çıkar ama tavuk hormonlu olsun köy tavuğu olmuyor..:D
Doyurur en azından...:D

Makarna en iyisi gibi duruyor şimdilik..:D

fırını aç, torbayı doldur, at, iyiymiş hakikaten :) fırından çıkaracak biri oldu mu yapılabilir (sıcak tepsi fobili insanım da :D )

makarna ve yumurta olmasa aç yaşayacakmışız bunu anladım ben de :aytuğ

Bizim ailede yumurtalı ekmek denir, ancak televizyondan ve birkaç arkadaştan "balık ekmek" dendiğini de duydum.

Malzemeler:
-yumurta
-dilimlenmiş ekmek
- çok az tuz, yanında tuzlu peynir yenecekse olmasa da olur.
-kızartmak için sıvıyağ

ortalama 2 dilim ekmek için 1 yumurta gidiyor!
-yumurtaları bir kapta çırpıyoruz,
-tencerede yağı ( bol olması lazım yoksa dilimlerin kenarı kızarmayabilir) kızdırıyoruz -sakın yağ kızmadan atmayın! bir küçük kırıntıyı yağa atarsanız, baloncuklar çıkararak yağın yüzeyine çıktığını görünce kızdığını anlarsınız :aytuğ
-yumurtaya iki yüzünü ve kenarlarını yani heryerini buladığımız ekmeklerin yine her yerini kızartıyoruz, soğutmadan tüketiyoruz :)
Afiyet olsun! qw

9565d1360450265-bekarlardan-yemek-tarifleri-dsc_0498.jpg

Not: bu ekmekler çavdar ekmeği olduğu için rengi koyu beyaz ekmekten yaparsanız daha açık renk olmalı, yakmayın ekmekleri :D

Hobaaa Yumurtalı Ekmek Aynen Çiğdem Abla Harika Bir Lezzet Bizim Ailedede Yumurtalı Ekmek Deniyor :)

Geri