- Konuyu Başlatan
- #61
- Katılım
- 13 Nis 2012
- Mesajlar
- 2,477
- Tepkime puanı
- 7
- Puanları
- 0
te bu beya
yapcaz be ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
te bu beya
getirsinler ya ama kaliteli bişey olursa güzel olur bizimkiler biraz ucuz yollu öğrenci hesabıbone, galoş ve komik bir tül gibi tulum giyiyorlar üretime kontrole geçtiklerinde sanırım ama gözlük görmemiştim bu yönü hiç aklıma gelmemişti soracağım getirsin bizlere di mi ama
şu sosun markasını, modelini rica edeyim ben bir ara
getirsinler ya ama kaliteli bişey olursa güzel olur bizimkiler biraz ucuz yollu öğrenci hesabı
hazır çorba dışında yapımı kolay çorba yok ki, hazırları da yıllarca yedik artık geçmiyor boğazdan, insanın sanırım limiti oluyor, bir yerden sonra yiyemiyor2.5 sene deneyimim ile size en güzeli çorba yoğurt ve makarna tavsiye edebilirim.Özellikle ekmekle beraber makarnayı yersek doyabiliriz
Çiğdem Abla Makarna Sosu Olarakta Süper Oluyor
Şimdi Derseniz Bunları Nerde Öğrendin Ailem Bazen Şehir Dışına Çıkıyor Ben Evde Tek Kalıyorum Sürekli Onu Yapsam Nasıl Olur bunu Yapsam Nasıl Olur Hep Bir Araştırma Halindeyim
Ben sattıgımdan biliyorum ama nasıl bir şey denemedim
Fırın torbasına tavuk içine de domates-soğan-patates-biber çay kaşığı kadar salça, birazda tereyağı, tuz, karabiber, kimyon verin fırına en fazla yarım saatte çıkar ama tavuk hormonlu olsun köy tavuğu olmuyor..
Doyurur en azından...
Makarna en iyisi gibi duruyor şimdilik..
Bizim ailede yumurtalı ekmek denir, ancak televizyondan ve birkaç arkadaştan "balık ekmek" dendiğini de duydum.
Malzemeler:
-yumurta
-dilimlenmiş ekmek
- çok az tuz, yanında tuzlu peynir yenecekse olmasa da olur.
-kızartmak için sıvıyağ
ortalama 2 dilim ekmek için 1 yumurta gidiyor!
-yumurtaları bir kapta çırpıyoruz,
-tencerede yağı ( bol olması lazım yoksa dilimlerin kenarı kızarmayabilir) kızdırıyoruz -sakın yağ kızmadan atmayın! bir küçük kırıntıyı yağa atarsanız, baloncuklar çıkararak yağın yüzeyine çıktığını görünce kızdığını anlarsınız :aytuğ
-yumurtaya iki yüzünü ve kenarlarını yani heryerini buladığımız ekmeklerin yine her yerini kızartıyoruz, soğutmadan tüketiyoruz
Afiyet olsun! qw
Not: bu ekmekler çavdar ekmeği olduğu için rengi koyu beyaz ekmekten yaparsanız daha açık renk olmalı, yakmayın ekmekleri