ben de salata tarifi vereyim
efendim evvela bir miktar havuç derince bir kaba güzelce rendelenir. sonrasında ise bir miktar turp ve bir miktar kırmızı pancar (herhalde adı bu, ben görüp alıyorum direkt olarak) havuç rendesine eklenir güzelce. çok çok çok azıcık yağ ve bir miktar (yağdan azıcık fazla) nar ekşisi eklenip karıştırılır. sonrasında ise mevsimine göre yeşillik ve domatesler ince ince doğranarak eklenir. burada esas önemli olan sizin tüm bunları ne kadar ince doğrayabildiğinizdir
sebzelerin doğranması işi bitince üzerlerine yağ, nar ekşisi ve isteğe göre tuz ilave edilir ve servis yapılır.
Not: tüm malzemeleri ayrı ayrı hazırlayıp genişçe bir tabakta biraz da süsleyerek de servis edebilirsiniz ama ekstradan bulaşık çıkartacaktır.