niğde gazozu? :D abi yapma gözünü seveyim :D başka bi şeydir o :D

:eyv

kısırda vazgeçilmezimdir nar ekşisi ama normal salataya hiç denememiştim. bir de biraz limonla karıştırarak kullanıyorum ben, ama bu salatada kullanmıyorsun sanırım?

bulaşık çıkartma uyarısı ayrıca güzel olmuş :eyv

nar ekşisini salatada kullanıyorum ben ama abartmamak kaydıyla, hoş bir tadı oluyor :)
bir ara da karadeniz ve akdeniz usüllerini harmanlayarak ortaya çıkardığım zeytinyağlı sarma tarifini vereceğim :) aslında pratik yemekler diye bir bölümde mi yazsam otomobiller yerine :)

Fırın Poşetinde Çeşnili Tavuk

2 yıldır piyasada olduğu söylenen ürünü sonunda denedik. Gayet basit, gerekenler:

-Knorr fırında tavuk çeşnisi (çorba paketi gibi, içinden fırın poşeti ve baharatı çıkıyor.)

- tavuk eti, baget tercih sebebi

- fırın

- 1 saat içinde açlıktan kavga etmeyecek insanlar :D

poşetin içine baharatı döküyorsunuz, ardından bagetleri atıyorsunuz, torbanın ağzını kapalı tutup(klipsi de çıkıyor paketten) poşeti sallayarak bagetleri baharata buluyorsunuz.
isterseniz birkaç patatesi dilim dilim içine atabilirsiniz. ağzı kapalı poşeti fırın tepsisise koyuyoruz ve üzerinde birkaç küçük delik açıyoruz ki, fırında patlayıp başımıza iş açmasın :aytuğ
önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45-50 dakikada pişiyormuş, 1 saat tuttuk biz gayet lezzetli olmuştu.

mangal lezzeti olan yedikten sonra hafif acılık bırakıyor ağızda, hani hiç acı sevmeyenler beğenmeyebilir. baharatlı*sarmısaklı olanı çok övülmüş nette, diğer deneme onunla olacak:)

aşırı basit ama havalı bir yemek, ayrıca fırına at gitsin şekli :eyv

4 sene tek başıma bekar kaldım da, bir kere kendi başıma birşey pişirip yemedim ya la :aytuğ evlendikte kurtulduk sonunda.

4 sene tek başıma bekar kaldım da, bir kere kendi başıma birşey pişirip yemedim ya la :aytuğ evlendikte kurtulduk sonunda.
hehe
benim nişanlım 15 senedir yalnız yaşıyor ve makarna yaptığı bile 15 i bulmamış:D işin kötüsü evlenerek de sorunu çözülmeyecekcenker

Patlıcan kızartmalı makarna, deneyin, nefis! :D

Herhalde kendimiz kızartmayacağız :aytuğ

Bir kutu konserve patlıcan kızartması alınır, makarna haşlanır, ardından ya tencerede ( bekar evinde servis tabağı bulaşığı çıkaracak halimiz yok hihi ) ya da isteğe göre tabağa alınan makarna üzerine ( bu şekilde tavsiye ederim, kızartma soğuk olduğundan sıcak tencereye dalınca pek hoş gelmiyor bana) soslu patlıcan kızartmasından alınır, midenizin kaldırma düzeyine göre :D ister iyice karıştırıp ister görüntüyü bozmadan sadece üzerinde bırakarak afiyetle yenir.

özellikle yaklaşan sıcak yaz günlerine yakışan pratik bir yemek, aynı şekilde barbunya konserve de makarnaya çok yakışıyor :D

Herhalde kendimiz kızartmayacağız :aytuğ

Bir kutu konserve patlıcan kızartması alınır, makarna haşlanır, ardından ya tencerede ( bekar evinde servis tabağı bulaşığı çıkaracak halimiz yok hihi ) ya da isteğe göre tabağa alınan makarna üzerine ( bu şekilde tavsiye ederim, kızartma soğuk olduğundan sıcak tencereye dalınca pek hoş gelmiyor bana) soslu patlıcan kızartmasından alınır, midenizin kaldırma düzeyine göre :D ister iyice karıştırıp ister görüntüyü bozmadan sadece üzerinde bırakarak afiyetle yenir.

özellikle yaklaşan sıcak yaz günlerine yakışan pratik bir yemek, aynı şekilde barbunya konserve de makarnaya çok yakışıyor :D

Ohooo abartsaydınız sn.mod'um bekarlar bu kadarmı yaratıcılıktan uzak yani artık cıx cıx cıx yaw:aytuğiçim dışım konserve olduıslık

Ohooo abartsaydınız sn.mod'um bekarlar bu kadarmı yaratıcılıktan uzak yani artık cıx cıx cıx yaw:aytuğiçim dışım konserve olduıslık

onu bulamayanlar da var diyerek konuyu konserveye bağlayayım yine qw ağız tadı değişiyor tabii ama eskiden hiç makarnaya bunlar koymazdım bir açlık krizinde bir araya gelince gayet pratik soslu makarna olmuştu. insan hayatı çok kısa bir kap yemek için saatlerce uğraşılmasına karşıyım efenim qw
dondurulmuş ürünlerle paslaşarak kullanıldığında bıktırmaz bu arada kerem abi hehe ah bir de migrene dokunmasa :(

onu bulamayanlar da var diyerek konuyu konserveye bağlayayım yine qw ağız tadı değişiyor tabii ama eskiden hiç makarnaya bunlar koymazdım bir açlık krizinde bir araya gelince gayet pratik soslu makarna olmuştu. insan hayatı çok kısa bir kap yemek için saatlerce uğraşılmasına karşıyım efenim qw
dondurulmuş ürünlerle paslaşarak kullanıldığında bıktırmaz bu arada kerem abi hehe ah bir de migrene dokunmasa :(

Bu konuda size katılamıyorum sn.mod'um:(yemek yapmak bir sanattır bence saatlercede uğraşırım valla gerektiği zaman sonuçta elde edilen haz ve lezzet yeter bence.Asla ve asla hazır sos vs olayına girmem giremem girdirtmemheheha açlık krizindeyseniz yemeğinizi yaparken 2-3 tırtıklarsınız sağından solundan geçer gider dimi ama:aytuğne bileyim ben seviyorumdur şahsen vede bizzat elbette zevk yada görüş meselesi saygı duyarız hazırcılarada orası ayrııslık:bant

Geri