- Katılım
- 7 Şub 2011
- Mesajlar
- 944
- Tepkime puanı
- 43
- Puanları
- 0
niğde gazozu? abi yapma gözünü seveyim başka bi şeydir o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kısırda vazgeçilmezimdir nar ekşisi ama normal salataya hiç denememiştim. bir de biraz limonla karıştırarak kullanıyorum ben, ama bu salatada kullanmıyorsun sanırım?
bulaşık çıkartma uyarısı ayrıca güzel olmuş
hehe4 sene tek başıma bekar kaldım da, bir kere kendi başıma birşey pişirip yemedim ya la :aytuğ evlendikte kurtulduk sonunda.
hehe
benim nişanlım 15 senedir yalnız yaşıyor ve makarna yaptığı bile 15 i bulmamış işin kötüsü evlenerek de sorunu çözülmeyecekcenker
Herhalde kendimiz kızartmayacağız :aytuğ
Bir kutu konserve patlıcan kızartması alınır, makarna haşlanır, ardından ya tencerede ( bekar evinde servis tabağı bulaşığı çıkaracak halimiz yok hihi ) ya da isteğe göre tabağa alınan makarna üzerine ( bu şekilde tavsiye ederim, kızartma soğuk olduğundan sıcak tencereye dalınca pek hoş gelmiyor bana) soslu patlıcan kızartmasından alınır, midenizin kaldırma düzeyine göre ister iyice karıştırıp ister görüntüyü bozmadan sadece üzerinde bırakarak afiyetle yenir.
özellikle yaklaşan sıcak yaz günlerine yakışan pratik bir yemek, aynı şekilde barbunya konserve de makarnaya çok yakışıyor
Ohooo abartsaydınız sn.mod'um bekarlar bu kadarmı yaratıcılıktan uzak yani artık cıx cıx cıx yaw:aytuğiçim dışım konserve olduıslık
onu bulamayanlar da var diyerek konuyu konserveye bağlayayım yine qw ağız tadı değişiyor tabii ama eskiden hiç makarnaya bunlar koymazdım bir açlık krizinde bir araya gelince gayet pratik soslu makarna olmuştu. insan hayatı çok kısa bir kap yemek için saatlerce uğraşılmasına karşıyım efenim qw
dondurulmuş ürünlerle paslaşarak kullanıldığında bıktırmaz bu arada kerem abi hehe ah bir de migrene dokunmasa