Salçalı Peynirli Yumurtamdan Vaz Geçmem :)

Alınmaca yokqwama benim için asla ve asla muhteşem 3'lü olamayacaklar:aytuğha zevkler ve renkler tartışılmaz elbette saygımız sonsuzqw

Alınma Gücenme Olmaz Sayın Abim Renkler Zevkler Tartışılmaz qw

yumurtasız menemen mi olurmuş, direksiyonsuz araba gibi ne o öyle :hıh ama kişibaşı 1 yumurtayla olur zaten omlet gibi olanlara menemen demiyorum ben :aytuğ

bu yemek becerisiyle uzun süre bekar bırakmazlar seni, demedi deme qw

bence de valla, yakında evericez kubilay'ı anlaşıldı:) :aytuğ

hehe hehe hehe Aslında doğru kendimi bildim bileli heryerde menemen yumurtalı yapılıyor ama ben hayatımda;

yumurta

kırmızı et

tavuk

balık yemedim Hocam :( yediklerim içinde sadece;

köfte sucuk salam çok az et döner yerim yumurta yemiyorum hiç hatta poğaça alırkan dahi seçim yapıyorum yumurtasız olanlardan alıyorum :( :)

Ancak evlenir isem bunların tadına bakabilirim oda eşimi üzmemek adına :)

İyi dilekleriniz için Teşekkürederim umarım onuda yaşarım
:)

hehe hehe hehe Aslında doğru kendimi bildim bileli heryerde menemen yumurtalı yapılıyor ama ben hayatımda;

yumurta

kırmızı et

tavuk

balık yemedim Hocam :( yediklerim içinde sadece;

köfte sucuk salam çok az et döner yerim yumurta yemiyorum hiç hatta poğaça alırkan dahi seçim yapıyorum yumurtasız olanlardan alıyorum :( :)

Ancak evlenir isem bunların tadına bakabilirim oda eşimi üzmemek adına :)

İyi dilekleriniz için Teşekkürederim umarım onuda yaşarım
:)
KArdeşim Ne Yaptın Sen Yaa hehe hehe hehe

SerhanÇELİK;718611' Alıntı:
KArdeşim Ne Yaptın Sen Yaa hehe hehe hehe

Vallahi kötu birsey yaptigim ortada ama ne yapim hiç yemedim bu yaşima kadar :(

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

:D Yumurtasız menemen mi olurmuş. :D Hatta "yumurtalı" kelimesini eklemeye gerek bile yok. Menemen deyince direk yumurta da malzemelere dahildir. :D

Aslında yumurta ve hazır çorba harici yemek yapamam ama biraz önce patates, domates, biber fırınladım. Müthiş oldu.

Patatesi istediğin boyutlarda kesip üzerine bir miktar tereyağı koyuyoruz. İsteğe göre az veya çok olabilir. Fırına atıp yaklaşık 10 dk sonra, yine istediğimiz boyutta ve şekilde kestiğimiz domates ve biberleri patateslerin üzerine-yanına ekliyoruz.
Patateslere çatal batırma yöntemi ile birlikte patatesin piştiğine inandığınızda fırından alıyorsunuz. Ekmek kullanmaya bile gerek yok. Patates kendisi sağolsun güzelce tıkıyor zaten mideyi. :)
Daha önce neden denememişim bunu hiç :)

Salça peynir ve yumurtamı:slc:slc:slchayattan soğudum bir andahehe

Nasıl Bir Lezzet Olduğunu [MENTION=8398]clio_34[/MENTION] Ablam Denemiş Bir Sorun İsterseniz Sayın Abim :)
Sadece ben mi 65 yasindaki annem bile tesekkurlerini yollamisti serhancim sana unuttun mu?:)
Lezzet cok tanidik geldi ama nereden eskiden yaptigimiz salcali peynirli kahvaltiliklara mi yoksa hani tavuk uzerine salca ve yogurt surulurdu ona mi bilemedik ama nefis bir tat cikiyor:) kerem abi bi kere dene olmezsin ya:)

Geri