hehe hehe hehe Aslında doğru kendimi bildim bileli heryerde menemen yumurtalı yapılıyor ama ben hayatımda;

yumurta

kırmızı et

tavuk

balık yemedim Hocam :( yediklerim içinde sadece;

köfte sucuk salam çok az et döner yerim yumurta yemiyorum hiç hatta poğaça alırkan dahi seçim yapıyorum yumurtasız olanlardan alıyorum :( :)

Ancak evlenir isem bunların tadına bakabilirim oda eşimi üzmemek adına :)

İyi dilekleriniz için Teşekkürederim umarım onuda yaşarım
:)
Nayir,nolamaz, fotosentezle mi besleniyorsun geriye ne kaldu yahu?:)))
Yalniz soyle bir durum var sahsen yemedigim gida sayisi cok cok az olmakla birlikte sadece tek sekilde yiyebildigim gidalar hayli fazla,hani denemis tadini begenmemmis olabilirsin.
Barbunya,taze fasulye,bakla kesinlike etsiz zeytinyagli ve soguk olacak. Tum sebze yemekleri ve corbalar etsiz kiymasiz olacak:)
Kereviz kesinlikle cigden salatasi olacak kereviz pisen eve 3 gun adim atmam portakalla da karpuzla da pisirseler:)

:D Yumurtasız menemen mi olurmuş. :D Hatta "yumurtalı" kelimesini eklemeye gerek bile yok. Menemen deyince direk yumurta da malzemelere dahildir. :D

Aslında yumurta ve hazır çorba harici yemek yapamam ama biraz önce patates, domates, biber fırınladım. Müthiş oldu.

Patatesi istediğin boyutlarda kesip üzerine bir miktar tereyağı koyuyoruz. İsteğe göre az veya çok olabilir. Fırına atıp yaklaşık 10 dk sonra, yine istediğimiz boyutta ve şekilde kestiğimiz domates ve biberleri patateslerin üzerine-yanına ekliyoruz.
Patateslere çatal batırma yöntemi ile birlikte patatesin piştiğine inandığınızda fırından alıyorsunuz. Ekmek kullanmaya bile gerek yok. Patates kendisi sağolsun güzelce tıkıyor zaten mideyi. :)
Daha önce neden denememişim bunu hiç :)
Kubilayinki yumurtasi calinmis menemen:)
Patates tarifi super seker sorunu olmayanlarin cok isime yarayacaktir,catalla bakma yontemi de cok faydali kahvalti catalini tavsiye ederim ince oldugu icin daha iyi fikir veriyor:)

Sadece ben mi 65 yasindaki annem bile tesekkurlerini yollamisti serhancim sana unuttun mu?:)
Lezzet cok tanidik geldi ama nereden eskiden yaptigimiz salcali peynirli kahvaltiliklara mi yoksa hani tavuk uzerine salca ve yogurt surulurdu ona mi bilemedik ama nefis bir tat cikiyor:) kerem abi bi kere dene olmezsin ya:)

Hiç Unuturmuyum Ablacığım Salçalı Peynirli Kahvaltı Seçeneği Biraz Daha Ağır Basıyor Sanki Bu Konuda :)

Geçen televizyonda çıktı Şevketi Bostan diye bizde kenger, deve dikeni falan derler koparıp atarız diken diye, tarımı yapılmaya başlanmış, ilaç sanayisinden aranan bir hammadde imiş ve çokta güzel yemeği oluyormuş.. İlk fırsatta deneyeceğim bakalım nasıl olacak..:D
Bizde de her ottan yemek oluyor, bakalım bizde nasıl olacak..

Geçen televizyonda çıktı Şevketi Bostan diye bizde kenger, deve dikeni falan derler koparıp atarız diken diye, tarımı yapılmaya başlanmış, ilaç sanayisinden aranan bir hammadde imiş ve çokta güzel yemeği oluyormuş.. İlk fırsatta deneyeceğim bakalım nasıl olacak..:D
Bizde de her ottan yemek oluyor, bakalım bizde nasıl olacak..

bu ara ben de çok duyar oldum yeni moda çıktı ya da eskiden sadece ege'deydi şimdi istanbul'a satıyorlar bilemedim:) detaylarını bilmiyordum ama biz yapamayız alışmamışız. küçükken anneannem yabani otlar arasından bir şeyler toplardı, tabii şimdi oralarda plazalar var ayrı konu, ah ah eski istanbul qw ben tereyle rokayı zor ayırıyorum ancak koklayarak hehe

bu ara ben de çok duyar oldum yeni moda çıktı ya da eskiden sadece ege'deydi şimdi istanbul'a satıyorlar bilemedim:) detaylarını bilmiyordum ama biz yapamayız alışmamışız. küçükken anneannem yabani otlar arasından bir şeyler toplardı, tabii şimdi oralarda plazalar var ayrı konu, ah ah eski istanbul qw ben tereyle rokayı zor ayırıyorum ancak koklayarak hehe

yahu etçil bir ırkız biz :D et deyin bana, deve dikeni de nedir :D

Evde Döner Keyfi! :)

yahu etçil bir ırkız biz :D et deyin bana, deve dikeni de nedir :D

hazır döner-bonet marka denendi- at teflona, ısıt ekmek, pide ya da lavaşı sar içine hop biraz da salatalık turşusu ekleyince hem hijyenik hem hızlı yemek hazır :D

(yeterince et içerikli oldu sanırım :D )

O otlarin isimlerini bir acikliyayimda nesemizi bulalim

Yemlik

cirtlak

Kuzu kulağı

bakla

sarmaşik

2 defa ya yedim ya yemedim one oyle yaa hehe

İsimleride kim uydurmussa pek iyi sallayamamiş uyumsuzlar hehe

SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Son düzenleme:

Yemlik

cirtlak

bakla

sarmaşik

bizim oralarda da galdirik, sakırca falan derler de ne otu nasıl otlar tam olarak bilmiyorum bile :D

Yemlik

cirtlak

bakla

sarmaşik

kuzu kulağı var onuda unutmayın :D :D

Geri