kuzu kulağı var onuda unutmayın
Kkuzu kulagi ve işkembesi listeye eklenmistir Kardeşim hehe hehe
SAMSUNG S4 64 Gb Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuzu kulağı var onuda unutmayın
heheheheKkuzu kulagi ve işkembesi listeye eklenmistir Kardeşim hehe hehe
O otlarin isimlerini bir acikliyayimda nesemizi bulalim
Yemlik
cirtlak
Kuzu kulağı
bakla
sarmaşik
2 defa ya yedim ya yemedim one oyle yaa hehe
İsimleride kim uydurmussa pek iyi sallayamamiş uyumsuzlar hehe
Kkuzu kulagi ve işkembesi listeye eklenmistir Kardeşim hehe hehe
bakla sebze olan bakla mı ot mu? kuzukulağını duydum sadece, sarmaşık ufakken salonda vardı ama yemezdik diye biliyorum hehe
hehe
hehe ebegümeci diye bir şey derdi rahmetli anneannem ama neye benzediğini bile bilmiyorum
ben sonumuzu iyi görmüyorum, şimdi gidip raporlara sarmaşık ebegümeci yazmazsam iyidirBende anliyamadimki Hocam Neyin nesi oldugunu sarmasığın hem otu var hem agaci her ikiside yeniliyor ben ağaci oneririm
Nooluyor bakiim buradaAmanın ortam tamamen bitkisel bir örtüye bürünmüş aktar sayfası gibin:aytuğYaw şimdi yapacağım bir balık tarifi o olacak rahat bırakın otlar alemini botanikçimisiniz abilerim,ablalarım kurban olayım hehe
ben bunalıma gireceğim burada kerem abi, kubiilay et-yumurta yemiyor fotosentezci olduğundan şüpheleniyorum, vahapaydın etçil, ben ne bulursan yeci oluyorum bu durumda obez adayıyım sanırım hehetabii basit karbonhidrat olmamak şartıyla
domatessiz bir balık tarifi her zaman makbüldür ancak bir telefonla pişmiş getiriyorlar kapıya hehe annem de alıştı ev kokmasın diyip telefon ediyor
tabii
ben bunalıma gireceğim burada kerem abi, kubiilay et-yumurta yemiyor fotosentezci olduğundan şüpheleniyorum, vahapaydın etçil, ben ne bulursan yeci oluyorum bu durumda obez adayıyım sanırım hehetabii basit karbonhidrat olmamak şartıyla
domatessiz bir balık tarifi her zaman makbüldür ancak bir telefonla pişmiş getiriyorlar kapıya hehe annem de alıştı ev kokmasın diyip telefon ediyor
tabii
bakla sebze olan bakla mı ot mu? kuzukulağını duydum sadece, sarmaşık ufakken salonda vardı ama yemezdik diye biliyorum hehe
hehe
hehe ebegümeci diye bir şey derdi rahmetli anneannem ama neye benzediğini bile bilmiyorum