+1 R-19 16S Daha Çorumdan

Bence o arabayı adam edip koşturmak 20 lirayı rahat bulur. Sıfırdan motor yapıp yüklesen 7 8 liran zaten gider kafadan. Arabanın kendisi döşeme kaporta boya derken....

Birde asla 10 numara olmaz çünkü bir kere kaymış arabanın çizgisi vs si. Ne kadar para dökersen dök o pert olan beyaz gibi duramaz hiçbir zaman

sana katılıyorum o yüzden bulgarasitanda gözüme kestirdiğim faz1 var bitane :) ayarlı kasnak amartsör yay vs. kasasıda düzgün bir araç şayet sarıyı alabilirsem bulgaristandanda öteki aracı getirtip bir şekilde ikisinden tek araba hazırlmayı planlıyorum :)) ama bu aracın sahibi dengesiz 5500TL anlaştık iki gün sonra 6000 istedi 6000ne tamam dedim 6500TL çıktı şimdi bir kuruş altınada vermem diyor :) bende hayrını gör dedim bıraktım peşini geri dönüş yaparsa 5000TL'nin üstünü vermeyi düşünmüyorum...
En kötü sedan MeganeI alıcam RS motoru yada F7R motoru koymayı planlıyorum ama acelem yok...

Megane 1 faz2 ye zamaninda ide motor koyup bir guzel gazladik:)

Seneye bir ihtimal kangoo ya rs motoru atacagiz.

Sendende oyle birsey cikmasi guzel olur valla:)

Bulgaristan dan o şekilde araç getirtilebiliyor mu? Bildiğim 2. el araç getirtmek imkansız. Ben de bir ara 899 euro ya f7r bulmuştum kız gibiydi ama olmaz dediler.

Megane 1 faz2 ye zamaninda ide motor koyup bir guzel gazladik:)

Seneye bir ihtimal kangoo ya rs motoru atacagiz.

Sendende oyle birsey cikmasi guzel olur valla:)
Eren Abi ben de Renault 9 'a K4M koymayı hedefliyorum . Fren sistemi ve Alt takım organlarını nasıl uydururuz ?

Bulgaristan dan o şekilde araç getirtilebiliyor mu? Bildiğim 2. el araç getirtmek imkansız. Ben de bir ara 899 euro ya f7r bulmuştum kız gibiydi ama olmaz dediler.
çifte vatandaş biri bulunup araç Türkiyeye getirilebilir sonra change işlemleri yapılıp araç Bulgaristana tekrardan postalanabilir :eyv ben bursada çok gördüm bulgaristan plakalı araçlar, en son bi abimizde a3 vardı hatta bi aralar 350z bile görmüştüm :)

Eren Abi ben de Renault 9 'a K4M koymayı hedefliyorum . Fren sistemi ve Alt takım organlarını nasıl uydururuz ?

R9'a K serisi motor direk uyar diye düşünüyorum. Zira F makina konabilen bir arabaya K makina konabilir. ana ve alt kulak ok ama şanzıman kulağı zorluk çıkartabilir düşüncesindeyim. Motorun durması gerektiği gibi durması, çekme balans titreme yapmaması için.

Fren sistemi için tüm taşıyıcıları değiştirmen gerek. Taşıyıcılar muhtemel baya uğraştırır seni. Arada torna cnc lik işler çok çıkabili. Taşıyı ile birlikte custom amortisörde gerekir.

Akslar vs hep custom yaptırman gerekecek. Muhtemel k4m kendi aksları boyları uyumsuz olacak

R9'a K serisi motor direk uyar diye düşünüyorum. Zira F makina konabilen bir arabaya K makina konabilir. ana ve alt kulak ok ama şanzıman kulağı zorluk çıkartabilir düşüncesindeyim. Motorun durması gerektiği gibi durması, çekme balans titreme yapmaması için.

Fren sistemi için tüm taşıyıcıları değiştirmen gerek. Taşıyıcılar muhtemel baya uğraştırır seni. Arada torna cnc lik işler çok çıkabili. Taşıyı ile birlikte custom amortisörde gerekir.

Akslar vs hep custom yaptırman gerekecek. Muhtemel k4m kendi aksları boyları uyumsuz olacak
Bu işleri Samsun'da yaptırmam mümkün değil , bir gün gelecek araba toplayacağım ve Eren34 ü bulacam :)
Benim istediğim sadece enjektörlü bir Renault 9 yapmak :) K7M yada K7J de koyarım ama Meg2 K4M i lazım :) V-VTi açı kaydırıcılı :)

Bu işleri Samsun'da yaptırmam mümkün değil , bir gün gelecek araba toplayacağım ve Eren34 ü bulacam :)
Benim istediğim sadece enjektörlü bir Renault 9 yapmak :) K7M yada K7J de koyarım ama Meg2 K4M i lazım :) V-VTi açı kaydırıcılı :)

Para cokomel iliskisi. Gecen yaz sonu 85 model r9a r21 enjeksiyonlu motor koyduk mesela:)

Para cokomel iliskisi. Gecen yaz sonu 85 model r9a r21 enjeksiyonlu motor koyduk mesela:)
Para verip çokomel kolay olurda + heves lazım :D Bende de o heves baya baya var :)
Pert Megane 2 de dolu piyasada :)

Geri