+1 R-19 16S Daha Çorumdan

Tosbagaya 98 mondeo motoru swapta mevcut:) one tofas radyator ve fani. arkaya kadar su tesisati vs. :)

abi sen tam olarak nerde oturuyorsun :) sanki bi ara bostancı sanayide senin williams ı görmüştüm 4 5 ay olmuştur ama :)

abi sen tam olarak nerde oturuyorsun :) sanki bi ara bostancı sanayide senin williams ı görmüştüm 4 5 ay olmuştur ama :)

Goztepe kardesim. Arkadaslara ugrar yemegimi yer cayimi icerim. Bir cumartesi denk gelmissindir buyuk ihtimal

Bu arabayı yakından gören oldu mu? Sahibini birkaç defa aradığım halde motor kısmının fotoğrafını koymadı hergün fiyat degiştiriyor 5700 tl den 6500 tl yaptı degisik bir adam bir dediği diğerini tutmuyor aylardır askere gidecek bizde göreceğiz hehe

Bu arabayı yakından gören oldu mu? Sahibini birkaç defa aradığım halde motor kısmının fotoğrafını koymadı hergün fiyat degiştiriyor 5700 tl den 6500 tl yaptı degisik bir adam bir dediği diğerini tutmuyor aylardır askere gidecek bizde göreceğiz hehe

söyledikleri tutsaydı adamın şuan askerliği bitirmiş olması lazımdı dediğin gibi yaklaşık 1 yıldır askere gidicek ama bir türlü gidemiyor :) motor resmi konusunda bende çok konuştum koymuyor resmini enson 7500TL yapmıştı şimdi 7300TLye indirmiş 2 yada 3 kere fiyat konusunda anlaşmamıza rağmen arabayı satın alamadım anlaştığımız an araba kıymete biniyor ertesi gün fiyat yükseltiyor tutarlı davranırsa alıcam arabayı ama sayısalı tutturmakla bu arkadaşın eşref saatini tutturmak aynı istatiksel oranlara denk geliyor :)

Doğru diyorsun abi :) Merzifondan geleceğim araca bakmaya motor kısmının fotoğrafını koy ona göre geleyim dedim olmaz dedi ayrıca Aralık ayında aracı kendi üstüne almış kim bilir kaça aldı? Az karla satacağa benzemiyor.

Doğru diyorsun abi :) Merzifondan geleceğim araca bakmaya motor kısmının fotoğrafını koy ona göre geleyim dedim olmaz dedi ayrıca Aralık ayında aracı kendi üstüne almış kim bilir kaça aldı? Az karla satacağa benzemiyor.

O dokuntuyu kimse almaz rahat olun:D

Araba okeye donuyor adeta. Corum'da inceledik arabayi

İlan kaldırılmış mı ben bulamadım merak ettim :)

adam mesaj atmış 7500TLye sana verim diye merak ettim kaç para yazmış linki tıkladım 7300TL yazıyor :) Erenin dediği gibi arabayı kolay kolay kimse almaz anlamayan anladığı için almaz anlamayanda anlamadığı için almaz :)
ben en baştan beri sahibine diyorum benden başka kimse almaz diye inanmıyor bana :))

Geri