+1 R-19 16S Daha Çorumdan

adam mesaj atmış 7500TLye sana verim diye merak ettim kaç para yazmış linki tıkladım 7300TL yazıyor :) Erenin dediği gibi arabayı kolay kolay kimse almaz anlamayan anladığı için almaz anlamayanda anlamadığı için almaz :)
ben en baştan beri sahibine diyorum benden başka kimse almaz diye inanmıyor bana :))

bu araba sana kısmet olacak gibi :) sessiz sakin internete düşmeden yapışsaydın çok çok ucuzlara alırdın abi normal r19 gibi, sen yada eren abiden başkası kolay kolay adam edemez bu ölüyü :)

bu araba sana kısmet olacak gibi :) sessiz sakin internete düşmeden yapışsaydın çok çok ucuzlara alırdın abi normal r19 gibi, sen yada eren abiden başkası kolay kolay adam edemez bu ölüyü :)

adam dengesiz buna değil

Renault R 19 1.6 Europa Alize 1992 Model 8.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 117235394
bu araca çok üzüldüm yol bilgisayarı sunroof rüzgarlığa 16S stickerına kadar her şey var ama araca 1.6 karburatörlü motor çakmışlar

Abi perte ayrılan R19 16s i alan adam arabayı yaptırdı mı ? Haberin var mı?

Abi perte ayrılan R19 16s i alan adam arabayı yaptırdı mı ? Haberin var mı?

ben toplarım bunu diye almıştı ama araç bi daha ortaya çıkmadı hergün sahibindende çıkan R19 ilanlarına bakıyorum ben 16S denk gelir diye ama bu güne kadar çıkmadı piyasa zaten o aracın motor bloğu çatlamıştı gri 16S gibi toplansa bile başka motor koyarak toplarlar o aracı

yazık günahtır ya orjinal motoru olacaktı ki üstünde.. kaputda havalandırma da yok önden patlamıştır belki de.
büyük ihtimale önden kazası var farların biri orjinal değil zaten klasik 19 farı öteki ise 16S farı, motoru hasar aldı yada gümrükte beklerken motora bişey oldu gümrükten aldıktan sonra motoru değiştirdiler...

Geri