Çorum'daki araç hakkında bilgi verebilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R19_16S
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaan farkedersen Gökhan abi zaten orda yeterince tartışmış bu araç hakkında, üstüne bu konu açılmış.Dün duyduğum bişeyde aracın bu zamana kadar ki bütün vergileri ödeniyormuş ve araç getirilebiliyormuş, aslı nedir bilmiyorum öyle bişey varsa o da mantıklı bence

Bu Araç Hakkında Bayağı Muhabbet Olmuştu Hatta Ben Bile Bir Salça Olmayı Düşünmüştüm Ardından Astarı Yüzünden Pahalı Olacağını Anlayınca Vaz Geçtim, Yürürü Felan Bir Enteresan Diyorlar'dı Çorum'dan İstanbul'a Gelir'mi Belli Olmaz Diyorlardı.

http://www.renaultfanclub.com/renault-19-kulubu/40252-1-r-19-16s-daha-corumdan.html

okonuda tartışıldı ama yarım kaldı siteden alanda olmadı kötü olduğunu duydum ama ne kadar kötü motoru ne durumda vs. tarzı detaylı bilgi veren olmadı araç hakkında...

Kaan farkedersen Gökhan abi zaten orda yeterince tartışmış bu araç hakkında, üstüne bu konu açılmış.Dün duyduğum bişeyde aracın bu zamana kadar ki bütün vergileri ödeniyormuş ve araç getirilebiliyormuş, aslı nedir bilmiyorum öyle bişey varsa o da mantıklı bence

Meslek olarak gümrük komisyonculuğu yapıyorum ve bildiğim kadarı ile kullanılmış araç ithalatıTürkiyeye yasak sadece bakanlık kararı ile antika türündekia araçların ithalatına izin veriyorlar diye biliyorum ben... keşke senin dediğin gibi olsa hiç üşenmem atlar bulgaristana giderim :) orda bile bu araçtan bi dünya var... sunroof,yol bilgisayarı,ABS, Airbag vs... bari full olanı alırız böle ne olduğu belirsiz arabalar ile uğraşıcağımıza :)

Geri