+1 R-19 16S Daha Çorumdan

adam dengesizliğinin çorumla alakası yok bence :) üniversitedeki en iyi arkadaşım çorumluydu hiç bir sıknıtısını takıntısını görmedim ama bu araç sahibinin dengesizi olduğu kesina dam motoru atçtırma ben bu şekilde alıcam dedim ama adam gitti motoru açtırdı :) 1000TL harcadım diyor gene aynı paraya satıyor... kimse almazsa bordoya boyatıcakmış :)

Ankaralılar çorumlularla pek anlaşamazlar hep bi alay konusuduro yüzden dedim bende 4 senedir ankaradayım az bizede bulaştı yoksa benim çorumlularla bi alıp veremediğim yok hayırdır bişey mi oldu yanlış anlaşılmasın yani

Çorumlularla alıp veremediğin yoksa öyle bir cümle kurman yanlış oldu kardeşim.
Ben Çorumluyum Ankaralılarla anlaşamadığımızı senden öğrendim.
Birde 3-5 tane X memleketli adam tanıyıp;
''X memleketinden adam çıkmaz'' ya da ''X memleketinin insanı çok iyi'' diyemeyiz.

adam dengesizliğinin çorumla alakası yok bence :) üniversitedeki en iyi arkadaşım çorumluydu hiç bir sıknıtısını takıntısını görmedim ama bu araç sahibinin dengesizi olduğu kesina dam motoru atçtırma ben bu şekilde alıcam dedim ama adam gitti motoru açtırdı :) 1000TL harcadım diyor gene aynı paraya satıyor... kimse almazsa bordoya boyatıcakmış :)

Her yerden her tarz adamlar çıkar abi! :)
Bu sarı 16S in sahibinin dengesiz olduğu tescilli! :)

Çorumlularla alıp veremediğin yoksa öyle bir cümle kurman yanlış oldu kardeşim.
Ben Çorumluyum Ankaralılarla anlaşamadığımızı senden öğrendim.
Birde 3-5 tane X memleketli adam tanıyıp;
''X memleketinden adam çıkmaz'' ya da ''X memleketinin insanı çok iyi'' diyemeyiz.
yanlış bişey dediysem affola ben sadece duyduklarımı söylemiştim :) neyse özür dilerim :eyv

İlan yayında değil :)

Edit: Aralarda yenisi varmış gördüm :)

Son düzenleme:
Gidip herifi döve döve parasını verip alalım elinden :)

Bence o arabayı adam edip koşturmak 20 lirayı rahat bulur. Sıfırdan motor yapıp yüklesen 7 8 liran zaten gider kafadan. Arabanın kendisi döşeme kaporta boya derken....

Birde asla 10 numara olmaz çünkü bir kere kaymış arabanın çizgisi vs si. Ne kadar para dökersen dök o pert olan beyaz gibi duramaz hiçbir zaman

Geri