+1 R-19 16S Daha Çorumdan

Şimdi noldu araba günceli..

Arabaya su an motor yapiliyor. Artik Corum sartlarinda f7p nasil toplanir Allah Kerim

Aynı kişi mi topluyor abi yoksa başka biri mi aldı ? Yar etmediler kimseye anadol niyetine binicekler.

Kimse alamadı gitti .
çorum şartlarında zor toplanır .
Çorumun motor ustaları değilde , kaporta ustaları iş yapar .

Kimse alamadı gitti .
çorum şartlarında zor toplanır .
Çorumun motor ustaları değilde , kaporta ustaları iş yapar .

deme öyle :))) caydırma beni :)))
silindir kapağı, siboplar ve contası değişmiş söylediğine göre... ben dedimki yaptırma ver bana bu şekilde ben hertürlü motorunu açtırıcam burda...
1200TL para harcamış arabayı üzerine almış tek eksiği muaynesi kalmış bugün son teklifimi yaptım haber bekliyorum bakalım kısmetse alıcam bu arabayı memlekete hayırı dokunucak bir 16S yapıcam :)))

deme öyle :))) caydırma beni :)))
silindir kapağı, siboplar ve contası değişmiş söylediğine göre... ben dedimki yaptırma ver bana bu şekilde ben hertürlü motorunu açtırıcam burda...
1200TL para harcamış arabayı üzerine almış tek eksiği muaynesi kalmış bugün son teklifimi yaptım haber bekliyorum bakalım kısmetse alıcam bu arabayı memlekete hayırı dokunucak bir 16S yapıcam :)))

Motoru motor ustası düzgün toplar onda sıkıntı olmaz ama hangi motorun silindir kapağını taktı acaba ?
F7P kapak nerden buldular falan :)

Motoru motor ustası düzgün toplar onda sıkıntı olmaz ama hangi motorun silindir kapağını taktı acaba ?
F7P kapak nerden buldular falan :)
onu soruyorum ama araç sahibi hiç bişeyden anlamıyorki en fazla bakar geri döneriz :))

onu soruyorum ama araç sahibi hiç bişeyden anlamıyorki en fazla bakar geri döneriz :))

Kapak değişmemiştir bence :D Sıkıyordur havaya . Şu arabayı bir sen görsen Abi her şey gün yüzüne çıkacak ama .

Geri