yakın illerde olsa gider gelirdimde çorum uzak kalıyor birazKapak değişmemiştir bence Sıkıyordur havaya . Şu arabayı bir sen görsen Abi her şey gün yüzüne çıkacak ama .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yakın illerde olsa gider gelirdimde çorum uzak kalıyor birazKapak değişmemiştir bence Sıkıyordur havaya . Şu arabayı bir sen görsen Abi her şey gün yüzüne çıkacak ama .
Yoksa yazık olacak gibi arabaya..
satan kişi dengesizin teki bir dediği bir dediğini tutmuyor ilk önce bi rakama anlaştık ertesi gün fiyat arttırdı tamam dedim 1 gün sonra gene fiyat yükseltti almaktan vaz geçtim...
aradan 1 hafta geçti acil satmam lazım dedi alırım dedim ilk fiyat verdim tamam dedi sonra gene fiyat yükselti söylemlerinden anladığım kadarı birileri arıyor 6.5 verim 6.75 verim diyor bu adamda inanıyor fiyat yükseltiyor bende sonra olarak verebilceğim en dip fiyatı verdim işine geliyorsa ararsın dedim ilgilenmeyi kestim bu gidişle kimse almaz bu arabayı yada araç sahibi hurdaya çıkartır gider... inşallah anlayan birileri alır arabayı faz1 olarak toplanır yoksa gerçekten bu güne kadar yazık olduğundan dahada yazık olucak
çorumluydu demi bu arkadaş yaptıları normaldir o zaman hayırlısı ne ise o olsun
Ankaralılar çorumlularla pek anlaşamazlar hep bi alay konusuduro yüzden dedim bende 4 senedir ankaradayım az bizede bulaştı yoksa benim çorumlularla bi alıp veremediğim yok hayırdır bişey mi oldu yanlış anlaşılmasın yaniÇorumlulara genelleme neden kardeşim? Ne yaptı sana Çorumlular?