ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
borular guzelmiş
ama pres işini sevmedim:D
madem presletecektin biz bilmiyormuyduk 10kişi binip arabaya gezmeye:D

hayırlı olsun gökalp abi güle güle kullan inş. kazasız belasız :eyv :eyv

Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanan dileğiyle yakışmış :)

Hayırlı olsun Abi
eyvallah kardesim

Çok güzel yapılmış en yakın zamanda video isteriz qw Hayırlı olsun
eyvallah kardesim filtre degistikten sonra video gelir büyük ihtimal egzos da sökülcek su anda sesler karısıyor biraz

maşallah daha bi cigerli olmuş zz :) cai sonrası motor kapağını iptal etmek zorunda kaldınız sanırım?
eyvallah kardesim sağlam cigerlendi :) motor kapağı aslında filtre kazanıydı bizim motorlar böyle mecburen attık gitti havadar oldu pislikler çıktı piyasaya ama yapcak birsey yok temizlik ve toplama yapcam ;)

OHOOO bu mu Basık :D Leylekler leyleği :D
:) ZZ mi leylek coil ve kesme olmadan bu kadar oluyor kardeşim aile aracı olmasa sürünürdü yerlerde, 50 yanak lastik var ayrıca kardeşim gündüz çekimlerini de eklerim yakında ;)

borular guzelmiş
ama pres işini sevmedim:D
madem presletecektin biz bilmiyormuyduk 10kişi binip arabaya gezmeye:D
eyvallah aytug abim gırtlak çok güzel oldu, 10 kişi bulmak zor geldi abi yarım saatte hallettik hehe hehe

hayırlı olsun gökalp abi güle güle kullan inş. kazasız belasız :eyv :eyv
eyvallah kardesim amin insallah ;)

Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanan dileğiyle yakışmış :)
eyvallah kardesim coil uymadı zıplaması filan rahatsız edicek diye presslemeyi tercih ettik böyle idare edicez artık ;)

Hayırlı olsun Pampaleyta... qw 12 3

ben bir şeyi anlamadım. kelebeğe geçen boru hava kaçırmıyor mu ?metal metale değiyor .

ben bir şeyi anlamadım. kelebeğe geçen boru hava kaçırmıyor mu ?metal metale değiyor .

Kaan abi demir demire değmiyor
Kelebeğin dış kısmı plastik bandı çekilerek conta yapıldı
Yaptığımız aparat çok sıkı sıkıya geçti kelebeğin dışına plastik bant sayesinde

bu ZZ ZzazaZAzaZazazazazZzaaa diye bagircak artik belli:)o sesi en yakin zamanda duymak istiyorumDuymak istiyorum duymak istiyorumKalbinde ruhunu duymak istiyorumGormek istiyorum gormek istiyorumGozunde gozunu gormek istiyorum qw

Son düzenleme:
Geri