ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nazar değmesin panpa
Dillere destan oldu gene araç
Umarım uzun seneler boyasına zarar gelmez

Nazar değmesin panpa
Dillere destan oldu gene araç
Umarım uzun seneler boyasına zarar gelmez

inşallah kardeşim bende olduğu sürece bu temizlikte kalmasını isterim ;) önümüzdeki ctesi Ahmet abiye uğrayabiliriz panpa hafta içi konusuruz basmak lazım artık qw

basmak derken?
noluyoruz :D

Gelişmeleri hani buraya koycaktın qw Bekliyoruz 12 3

Öncelikle cumartesi günü sabahtan akşama kadar beni yalnız bırakmayan yardımda bulunan selçuk kardeşime çok teşekkür ederim qw
Ctesi sabah önce namiştayna gittik önleri biraz daha basmak istiyordum amortisör kuleleri söküldü usta baktı inceledi presle 2-3 cm arası olabileceğini söyledi daha fazlası için amortisörleri kısaltmak gerekir dedi bizde amortisörlerle oynamak istemedik ve önleri preslettik 2 cm'e kadar bir düşüş oldu zamanla biraz daha düşüceğini söylediler bende ölçüleri aldım zamanla ölçerek bakıcam dahada düşüş olup olmadığına, sonra dedik artık ZZ'ye gırtlak yapmamız gerek, Selçuk kardesim bu işi Topkapı sanayide Arzum egzoz çözer bizim gırtlak biraz sıkıntılı olduğu için iş yapacak usta lazımdı sağolsun usta direk olayı anladı ve girişti boğaza önce gaz kelebeği sabit tutacak bir kasnak yaptı on numara oldu sonra samco dirsek ve borularla ciğerine kavuştu ZZ. Elimde simota filtre olduğu için geçici olarak onu taktım daha iyi bir filtre alana kadar bulunla idare edicem, havalar biraz daha düzelince boruları filan boyama işini yapacam tam anlamıyla bitmiş olucak, belirli bir şekilde filtrenin yararı oldu gaz tepkileri acayip şekilde değişti çok memnun kaldım, video çekmedim filtre değistikten sonra video ekleyeceğim, emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

maaşallah tek kelimeyle muhteşem

Gökalp, Hayırlı olsun işlerin basıklığı daha iyi görmek için gündüz çekimi şart:) filtre konusunda boğaz çok iyi olmuş ama borular tam motorun üzerinden geçiyor ısınma olmasın...

Geri