ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Basıklık konusunda ideal noktaya geldik ZZ de abartmaya veya sekmeye gerek yok 2 cm e yakın düşüş oldu
Ayrıca gırtlak konusunda cırt kelepçe ile yapan zihniyeti elage ettik qw
Gırtlak olayı gerçekten gaz tepkisini bambaşka yaptı
İleride AEM takmayı düşünüyoruz zaten şu aşama kışlık filtremiz simota olarak devam edilcek

Güle güle kullan Gökalp 12 3

Gökalp, Hayırlı olsun işlerin basıklığı daha iyi görmek için gündüz çekimi şart:) filtre konusunda boğaz çok iyi olmuş ama borular tam motorun üzerinden geçiyor ısınma olmasın...

eyvallah saolasın abicim basıklık canlı olarak bakıldığında yeterli gibi gözüküyor çünkü aile aracın olunca sekme olayı başa bela hatta dün 5 kişi varken denedim gayet güzel bundan sonrası bana uymaz, boğaz kısmını halletiğim için yalıtım olayına çok takılmadın en fazla amyant bantla filan sararım onuda hallederim benim için boğaz kısmı en önemli olaydı gerisi kolay :eyv

Basıklık konusunda ideal noktaya geldik ZZ de abartmaya veya sekmeye gerek yok 2 cm e yakın düşüş oldu
Ayrıca gırtlak konusunda cırt kelepçe ile yapan zihniyeti elage ettik qw
Gırtlak olayı gerçekten gaz tepkisini bambaşka yaptı
İleride AEM takmayı düşünüyoruz zaten şu aşama kışlık filtremiz simota olarak devam edilcek

Güle güle kullan Gökalp 12 3

Kahrolsun cırt kelepceli gırtlaklar panpa hehe hehe montajı ayrı konu olarak açıcam 1,4 arkadaslara yardımcı olur :)
Bundan sonraki yapılcakları konustugumuz gibi yazmıssın zaten kanka tekrardan teşekkür ederim kardeşim bir krizi daha aştık qw emeğine sağlık 12 3

Kahrolsun cırt kelepceli gırtlaklar panpa hehe hehe montajı ayrı konu olarak açıcam 1,4 arkadaslara yardımcı olur :)
Bundan sonraki yapılcakları konustugumuz gibi yazmıssın zaten kanka tekrardan teşekkür ederim kardeşim bir krizi daha aştık qw emeğine sağlık 12 3

Panpa o kendini biliyor qwqw

Hayırlı olsun Abi

Çok güzel yapılmış en yakın zamanda video isteriz qw Hayırlı olsun

maşallah daha bi cigerli olmuş zz :) cai sonrası motor kapağını iptal etmek zorunda kaldınız sanırım?

maşallah daha bi cigerli olmuş zz :) cai sonrası motor kapağını iptal etmek zorunda kaldınız sanırım?

Aynen kapağı mecburi iptal ettik
Yağ buharı içinde krank filtresi aldık

OHOOO bu mu Basık :D Leylekler leyleği :D

Geri