ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bir şeyi anlamadım. kelebeğe geçen boru hava kaçırmıyor mu ?metal metale değiyor .

Kaan abi demir demire değmiyor
Kelebeğin dış kısmı plastik bandı çekilerek conta yapıldı
Yaptığımız aparat çok sıkı sıkıya geçti kelebeğin dışına plastik bant sayesinde

selcugun dedigi gibi arada bantla conta yaptık abi hiç rolanti sıkıntısı yapmadı direk taktık ilerledik conta fotografını atlamısız gırtlağa en uygun borudan yaptırdık tabi azda olsa bosluk kalıyordu onuda bantla kapadık ;)

bu ZZ ZzazaZAzaZazazazazZzaaa diye bagircak artik belli:)o sesi en yakin zamanda duymak istiyorumDuymak istiyorum duymak istiyorumKalbinde ruhunu duymak istiyorumGormek istiyorum gormek istiyorumGozunde gozunu gormek istiyorum qw

hehe hehe hehe istediğin zaman görebilirsin kardeşim ama filtremiz çok iyi değil AEM filan takmamzı lazım bu aralar paralar gitti biraz bekliycek :)

Videolar havada uçuşuyor...:)

Orkun aylarca satamadı 3 sayfa güncel çekti filtreyi satmak için şimdi bize lazım oldu :D

Et ete değecek olayın final custom shotı olmuş

geçen hafta kapı fitillerini sosa orjinal fitillerle degistirdim arabadaki seslerin hepsi gitti kapılar biraz zor kapanıyor ama zamanla alışacak keşke daha önceden değistirseydim boşuna tıkırtı dinledik bu kadar zaman :) iç kapı kollarımıda yeniledim hepsinde çatlamalar vardı, ctesi arka aks bilyası ses yapıyordu onuda degistirdim daha fazla ötmeden yarında inşallah katalizör gidecek ve büyük ihtimal egzos sökülcek

Geri