ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün kat iptalini yaptırdım artık kurtuldum egzozdan belirgin bir fark oldu özellikle sesin de performans olarak bir deneme yapmadım yakın zamanda egzos için bir video cekeceğim eve geldikten sonra gırtlağı söktüm ve yaptırdığım baglantılar kötü gözüküyordu onları boyadım kapı monogramlarını kırmızı yaptık ayrıca cai için öndeki ızgaranın sağ kısmını kestim ve komple tekrardan siyaha boyadım arada atmalar vardı temizlensin diye birazdan aşağı inip gece gece gırtlağı toplamam lazım bizim olayımız bu gece gündüz farketmiyor her vakit uğraşıyoruz arabamızla :)

helal olsun gökalp hocam, hastasıyız ZZ clio nun,günden güne güzelleşiyor, emek kendini belli ediyor, kazasız belasız:)

helal olsun gökalp hocam, hastasıyız ZZ clio nun,günden güne güzelleşiyor, emek kendini belli ediyor, kazasız belasız:)

eyvallah sağolasın kardesim elimizden geldigince yapıyoruz birseyler Allah razı olsun :)

Aracın maşallahı var, kazasız belasız kullanırsın inş.

Gökalp hayırlı olsun kat iptalin yine kırmızıya dalmışsın...:D

Hayırlı olsun Gökalp abi,ZZ git gite güzelleşiyor sayende..:eyv

Ondan hiç şüphemiz yok,birde abi şu siyaha boyadığın parça konsol mu bir türlü çözemedim yahu. :confused: :D

yok kardesim ön panjur kısmı mavi kısmdan ayırdığım için anlamamış olabilirsin bir kısmıda kaputun altında kalıyor resimde kırmızı alan içindeki bölüm

Geri