ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ozan (Lnc59Clio) kardesimle daha önceden konuştuğumuz direksiyon kaplama ve vites körüğü işini bugün bostancı sanayide Doğuş oto döşemede Muhammet ustamız sayesinde hallettik, ustanın işçiliğini çok beğendim kendisi beğenmezse tekrardan yapıyor gayet düzgün tam bir esnaf kardeşimiz ellerine sağlık. Halil abide sonradan aramıza katıldı bol muhabbetli makaralı güzel bir gün geçirdik, Burdan yardımlarından dolayı Ozan kardeşime bizi yalnız bırakmayan Halil abiye teşekkürler Allah razı olsun.

Bunlarda Bonus

soylemim diyordum hep ama zz de eksik gordugum olaydi:)
10 numara degisiklikler olmus abi, hayirli olsunn

Çok güzel olmuş abi,güle güle kullan. :)

soylemim diyordum hep ama zz de eksik gordugum olaydi:)
10 numara degisiklikler olmus abi, hayirli olsunn
eyvallah saolasın kardesim sırayla yapıyoruz ne zamandır aklımdaydı geçenlerde ozanla muhabbet ederken çok iyi ustasının olduğunu söyledi bende dün akşam darlandım gittim yaptırdım :) gördüğün her eksiği söyleyebilirsin kardeşim senin zevkine güveniyorum ;)

Çok güzel olmuş abi,güle güle kullan. :)

eyvallah saolasın kardesim ;)

Çok güzel olmuş direksiyondaki armayıda mavi yaparsanız güzel olur

süper olmuş diyorum gökalp hocam, on numara, güle güle kullan, İZMİR de yapan var mı acaba bunu, araştırmak lazım, çok beğendim:)

süper olmuş diyorum gökalp hocam, on numara, güle güle kullan, İZMİR de yapan var mı acaba bunu, araştırmak lazım, çok beğendim:)

eyvallah saolasın murat kardesim vallah bende yeni araba kullanıyormusum gibi oldum ilk başta deri direksiyon bambaska bir olay bulamazsan izmirde yapan sök direksiyonu kargola yaptıralım burda ;)

Gerçekten sıfır araba gibi oldu, Muhammet usta'ında ellerine sağlık işçiliği 10 numara:eyv konuştuklarmız olursa satmazsın artık ZZ'yi...:)

eyvallah saolasın kardesim sırayla yapıyoruz ne zamandır aklımdaydı geçenlerde ozanla muhabbet ederken çok iyi ustasının olduğunu söyledi bende dün akşam darlandım gittim yaptırdım :) gördüğün her eksiği söyleyebilirsin kardeşim senin zevkine güveniyorum ;)

Abi siraliyorum o zaman :D
-Lipi kesin yenilemen lazim. yeni orjinal lip de olabilir, baska bi lip de olabilir. Degistirecegini soylemistin gecende zaten.
-Paspaslar. taban dosemesiyle ayni renkte yada daha koyusu.
-Jantlar. Hani bunlar da guzel de guzel bi 16 bulalim ZZye:)

Geri