ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten sıfır araba gibi oldu, Muhammet usta'ında ellerine sağlık işçiliği 10 numara:eyv konuştuklarmız olursa satmazsın artık ZZ'yi...:)

eğer konuştuklarımızı da yaparsam satarsam bile ayrılmak çok zor olur abi çok emek verdim biliyorsun bakalım kısmet ilana zam yaptım zaten :) o fiyata alıcı bulması biraz zor kısmet diyelim

Abi siraliyorum o zaman :D
-Lipi kesin yenilemen lazim. yeni orjinal lip de olabilir, baska bi lip de olabilir. Degistirecegini soylemistin gecende zaten.
-Paspaslar. taban dosemesiyle ayni renkte yada daha koyusu.
-Jantlar. Hani bunlar da guzel de guzel bi 16 bulalim ZZye:)

lip aklımda kardesim kesinlikle değisecek, paspas bakıyorum siyah alıcam o da aklımda, jantlar bunlar kalıcak 16 yapmıycam arabanın yürümesi iyi zorlanmasın yeter bunlar bana ve ZZ'ye

Abi siraliyorum o zaman :D
-Lipi kesin yenilemen lazim. yeni orjinal lip de olabilir, baska bi lip de olabilir. Degistirecegini soylemistin gecende zaten.
-Paspaslar. taban dosemesiyle ayni renkte yada daha koyusu.
-Jantlar. Hani bunlar da guzel de guzel bi 16 bulalim ZZye:)
msnde bişeyler yazmışsın hayırdır...:)

eğer konuştuklarımızı da yaparsam satarsam bile ayrılmak çok zor olur abi çok emek verdim biliyorsun bakalım kısmet ilana zam yaptım zaten :) o fiyata alıcı bulması biraz zor kısmet diyelim

Dediğim karar zam yaptın mı...:D

lip aklımda kardesim kesinlikle değisecek, paspas bakıyorum siyah alıcam o da aklımda, jantlar bunlar kalıcak 16 yapmıycam arabanın yürümesi iyi zorlanmasın yeter bunlar bana ve ZZ'ye

jant konusunda israr edemiyorum:)
bu arada neler konustunuz halil abiyle merak ettim neler yapilcak ZZ ye :D

yaptım abi tam senin dedigin kadar :) ama onay da ilan :)

koltuk dösemeleri için orda yapılmıs resimler gördük çok güzel olmuştu onları yaptırırsam arabayı satamam kesin ama ilk önce tavan dösemesi yapılması gerekiyor ZZ'ye bakalım tavandan baslayabilirim :)

Güzel olmuş Gökalp güle güle kullan.Haber etseydin gelirdim bende.

Güzel olmuş Gökalp güle güle kullan.Haber etseydin gelirdim bende.

çok saol abi dün akşam karar verdim aniden aklıma geldin bakındım sana forumda göremedim ama istediğin zaman gideriz abi senin araba içinde

Geri