gerçekten güzel olmuş abi bende düşünüyorum uygulama sadece dikişle dimi herhangi bir yapıştırıcı ürün sürülmüyor direksiyona bu arada maşallah cliolara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah razı olsun abicimMaşallah diyelim, Allah kaza bela vermesin
Aynen öle kardesim kafaya koyduk tavanda sıraya girdi, senin emeğinde var kardeşim saolasınabi gerçekten çok güzel oldu çok beğendim vites topuzu falan hep birbirini tamamladı güzel bi kombinasyon oldu tavanıda hallettikten sonra dünyası değişir zz nin
Adamsınabi dün akşam görseydim konuşur hallederdik ama şimdi geç oldu. sen istediğin zaman bana mesaj at abi gideriz
Eyvallah saolasın kardeşim bazı yerlere yapıştırıcı sürülüyor ve bazı yerler kesiliyor çünkü dikiş yerleri filan kesilen yerlere sokuluyor ama komple direksiyon elle dikiliyor en son tamamen direksiyor sarılıyor hiç bir yerde potluk filan kalmıyorgerçekten güzel olmuş abi bende düşünüyorum uygulama sadece dikişle dimi herhangi bir yapıştırıcı ürün sürülmüyor direksiyona bu arada maşallah cliolara
eyvallah kardesim sağolasınMükemmel olmuş direksiyon çok beğendim.
Uzun zamandır takip ettiğim bi konuydu yazmadığımı fark ettim şimdi çok güzel bi araç aşama aşama fotoğraflarla ilermeniz çok güzel olmuş allah sonunu hayırlı eder insşallah
Çok iyi olmuş abi güle güle kullan. benimde aklımda olan bi uygulama
İyi usta bulmak lazım abi
Maşallah abicim gayet güzel duruyor