ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten güzel olmuş abi bende düşünüyorum uygulama sadece dikişle dimi herhangi bir yapıştırıcı ürün sürülmüyor direksiyona :) bu arada maşallah cliolara :)

Mükemmel olmuş direksiyon çok beğendim.

Uzun zamandır takip ettiğim bi konuydu yazmadığımı fark ettim şimdi çok güzel bi araç aşama aşama fotoğraflarla ilermeniz çok güzel olmuş allah sonunu hayırlı eder insşallah :)

Maşallah diyelim, Allah kaza bela vermesin :eyv
Allah razı olsun abicim :)
abi gerçekten çok güzel oldu çok beğendim vites topuzu falan hep birbirini tamamladı güzel bi kombinasyon oldu :) tavanıda hallettikten sonra dünyası değişir zz nin :)
Aynen öle kardesim kafaya koyduk tavanda sıraya girdi, senin emeğinde var kardeşim saolasın ;)
abi dün akşam görseydim konuşur hallederdik ama şimdi geç oldu. sen istediğin zaman bana mesaj at abi gideriz :)
Adamsın :eyv
gerçekten güzel olmuş abi bende düşünüyorum uygulama sadece dikişle dimi herhangi bir yapıştırıcı ürün sürülmüyor direksiyona :) bu arada maşallah cliolara :)
Eyvallah saolasın kardeşim bazı yerlere yapıştırıcı sürülüyor ve bazı yerler kesiliyor çünkü dikiş yerleri filan kesilen yerlere sokuluyor ama komple direksiyon elle dikiliyor en son tamamen direksiyor sarılıyor hiç bir yerde potluk filan kalmıyor ;)
Mükemmel olmuş direksiyon çok beğendim.
eyvallah kardesim sağolasın ;)

Uzun zamandır takip ettiğim bi konuydu yazmadığımı fark ettim şimdi çok güzel bi araç aşama aşama fotoğraflarla ilermeniz çok güzel olmuş allah sonunu hayırlı eder insşallah :)

çok teşekkür ederim kardeşim elimden geldiğince zevkime göre yapıyorum birşeyler ama baya emek harcadım finalde bana göre güzel bir araç oldu. Amin inşallah kardesim ;)

Çok iyi olmuş abi güle güle kullan. benimde aklımda olan bi uygulama

İyi usta bulmak lazım abi :)

Maşallah abicim gayet güzel duruyor :)

Geri