ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
linktekinin talibi cok valla haberin olsun:)

Emre nasip, alacak gelirse gidip bir göreceğim. Gelmezzse kime kısmet olursa o alsın. İnşallah forumdan biri alırda en azından canlı görme fırsatımız olur. Alacağımı temin etsem, bu gün alır yarın boyahaneye verirdim. :D

valla burak eger alirsan jantlara talip olurum:)

valla burak eger alirsan jantlara talip olurum:)

Keşke alabilsem hatta ben bu üzerindeki jantları beğenmedim. Sanki göbeklerinde kapakları düşmüş gibi geldi. İde'ler ile direk takas ederiz. Bende aracı boyatırken jantları füme yaparım kaymaklı ekmek kadayıfı olur. :)

inşallah aramızdan birine gider tek kapı bana uymuyor yoksa ben talip olurdum buna :) :)
Jantlarda kilit olmuycak cinsten değil yani :)

Bunun üzerindeki jantlar oem renault malı mı ? Bir dönem Senic 2'De sanırım bunların bir kaç inch ufağından görmüştüm. Tabi yanılıyorda olabilirm.

Bunun üzerindeki jantlar oem renault malı mı ? Bir dönem Senic 2'De sanırım bunların bir kaç inch ufağından görmüştüm. Tabi yanılıyorda olabilirm.

jantlar orjinal 16 scenic jantı diye biliyorum.benim 17 lere takas gelmişti bi ara 0 lastik vardı ama 45 yanaktı o zmnlar 40 dan bıktığm için takas etmedm şmdiki aklm olsa hiç kaçırmazdım :D

inşallah aramızdan birine gider tek kapı bana uymuyor yoksa ben talip olurdum buna :) :)
Jantlarda kilit olmuycak cinsten değil yani :)

sen de mi salcalisin yoksa jantlara :D

oem scenic jantlari evet 16inc. zaten 15 ya da 14 olani yok diye biliyorum.
ide jantlariyla tamamen ayni olculere sahip

Geri