Yeni Aracım Clio III 1.2 16v expression

eğerki 3 kişilik liste tamamsa ben colco ya ulaşayım bize özelden hesap numaranızı gönderim parayı gönderelim

eğerki 3 kişilik liste tamamsa ben colco ya ulaşayım bize özelden hesap numaranızı gönderim parayı gönderelim

Serkan bana banka bilgilerini göndersin bu hafta içi siparişi verelim madem.. :eyv :eyv

tamamdır hocam ben gün içinde giremiyorum pek ama senden haber bekliyor olacağım

tamamdır hocam ben gün içinde giremiyorum pek ama senden haber bekliyor olacağım

Liste nerede ben ve GhettoParty'de yaza bilirsin.

Arkadaslar serkan kardeşim bana. Hesap bilgilerini gonderdı , zannedersem ghetto sanada gondermiş sen colco ya ulaştırırsın toplam 330 tl yani kişi başi 110 tl ye mal olucak bize bu iş , serkan kardeşimin gonderdiği hesap bilgisine bugun yada en gec yarın sabahtan EFT lerimizi yapalim oda bir an önce siparişini verebilsin :eyv :eyv

Olumlu yada olumsuz haber beklıyorum sızden ... Bu arada ayrı ayrı adres olmaması ıcın urunler bana gelıcek ben sıze kargolayacagım bılgınız olsun arkadaslar :eyv :eyv

Malzemeler çok güzel gerçekten birşey öğrenmek istiyorum 2005 model clio için rs vitez topuzu ve direksiyon trimi nasıl bulabılırım..

Geri