Clio 4 inceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semih89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benzinlilerin en fulleri de gayet uygun fiyatlı.. sonuçta herkes dizel tercih etmiyor.. B sınıfı için güzel fiyatlandırma yapmışlar bence.. daha ne yapacaklardı ya.. bir sürü donanım koy.. bu fiyatlardan da ucuza koy.. ucuz olması için alınan vergilerin düşük olması lazım. e vergiden yana şansımız yok ne yapalım.. geçirdikçe geçiriyorlar.. Bütün markaların fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı durumda zaten.. clio bu açıdan gayet iyi fiyatlı diye düşünüyorum.. görüntüsüyle donanımıyla bunu da hak ediyor.. o yüzden de çok satacak zaten.. ben bile hayatımda reno almam diyordum.. gördüm aldım. anlatabiliyor muyum :)

Bir de aklımdaydı. Araç içinde saklama gözü nerdeyse hiç yok. Modus Scenic gibi tabanda falan olsaydı çok güzel olurdu. Orta konsolu da Megane tarzı bir tasarımla daha büyük yapabilirlerdi. Dediğim gibi saklama gözü hiç yok araçta.

Emeğine sağlık güzel bir inceleme olmuş.

Çok Güzel Bir Anlatım Olmuş, Ellerinize Sağlık Normalde Fotoğraflarda Reklam Olduğu İçin Bu Konu Kapatılırdı Lakin O Kadar Güzel Bir Açıklama Yapmışsınız'ki Kapatmaya Kıyamazlar :eyv

Geri