güzel paylaşım objektif yorumlar (renocu olmasına rağmen )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emeğine sağlık,fotoğraflarda reklam olmasaymış daha güzel olacakmış...
Emeğiniz ve uğraşlarınız için teşekkür ederim. Gerçekten harika bir tanıtım olmuş..
Sen soyleyene kadar dikkat etmemiştim abi bu konuda sana kesinlikle katılıyorum.
Sedat ellerine emeğine saglık kardeşim.Gerçekten mukemmel anlatmış ve fotolamışsın.Ayrıntılardaki güzellikler ve eksiler cok guzel vurgulanmışTekrar cok teşekkur ederim kardeşim ayaklarına ve ellerine saglık.Bu tür yorumlu görsel projelerin olursa zevkle ve keyifle okurum bir çogumuzda okur emin olabilirsin.
Araca gelince; Bence B segmenti bir arac için fiyat normal neden normal? çünkü b segmenti bütün araçları sıfır km almaya kalktıgınızda bu rakamlara hatta daha fazla rakamlara alabiliyorsunuz zaten.Örnek vermek gerekirse en donanımlı modelinden 208 fiyatıda 53.000 TL Ankarada .. E bu durumda Full bir Clio4 iconun 44000 olması bence normalden öte ucuz bile diyebiliriz.Ayrıca Pejoya yada poloya yada i20 ye verdikleri parayı Clio4 e 52.000 TL vermeyi kabul edecek bir toplum olsaydık o bahsettigimiz eksilerin hepsi yok olacaktır buna emin olabilirsiniz.Ama 52.000 tl vermeyecekleri içinde bu ufak eksilerin olması gayet dogal malesef.Bunların hepsi fiyatı arttıracak ufak ama toplamda buyuk maliyet getiren seyler işte.Sunroof koysan +2000 tl ekle , led tavan sistemi koyup kaliteyi arttırsan oda ekstra daha fazla para harcamak demek vs vs..o yuzden fiyatı 52.000 TL degil Bu baglamda B segmentinde genelleme yaptığımız da fiyatının uygun oldugu ortaya cıkıyor aslında.Yada sıfır bir polo 52000 den başlıyor şöyle binilebilecek bir polo için diyorum.B segmenti alacak veya clio4 e gececek olan arkadaşlarımız kaçırmasın derim.
Tekrar Teşekkür ederim Sedat...