Evet arkadaşlar kırmızı Clio 3 üm ile yolları ayırdık alan hayrını görsün 125 bin de yeni sahibine bakımlı dertsiz bir araç çok tecrübeler edindiğim bir araç oldu kendi emeklerim ile Amerikan parkından tamirinde kadar çoğu şeyi öğrendim. Şimdi Gri renkte 63 bin de yine Clio 3 aldım aslında full paketini istiyordum bulamadım yine en boş paket Fransız kasa aldım bu araçta artık orijinalliği bozmadan opsiyon eklemek istiyorum. Zaten alır almaz hemen süslemelere başladım paspas aydınlatma Amerikan Park Astra h lip komple tesisat anotomik spoiler app plaka ön cam dahil film ve inşallah haftaya coilover yapıcam daha sonra yapılacak bir sürü şey var
Elektrikli yan aynalar (ısıtmalı+ısı sensörlü)
Body Kit
Torpido ve bagaj aydınlatma
Orijinal kolçak gibi
Şimdi elektrikli aynalar(katlanır değil) için düğme, ceplik ve aynaları almış durumdayım velhasıl hazırda tesisat kabloları yok bunu kendim yapabilirim fakat ben orijinal olmasını istiyorum kapı içi tesisat kablolarını değiştirsem yani OEM kodları nedir onu da bilmiyorum ama bulunur araştırırsam parçaları taktığımda bu sistem çalışır mı ? Yaptığım araştırmalar da kimi Clio 3 lerde tesisatı çekili imiş kimisin de değil yani bende yok gibi duruyor çünkü düğme soketi kapı tesisatın da yok ve diğer elektrik opsiyonların da yardımlarını bekliyorum
Teşekkür ederim ...
Elektrikli yan aynalar (ısıtmalı+ısı sensörlü)
Body Kit
Torpido ve bagaj aydınlatma
Orijinal kolçak gibi
Şimdi elektrikli aynalar(katlanır değil) için düğme, ceplik ve aynaları almış durumdayım velhasıl hazırda tesisat kabloları yok bunu kendim yapabilirim fakat ben orijinal olmasını istiyorum kapı içi tesisat kablolarını değiştirsem yani OEM kodları nedir onu da bilmiyorum ama bulunur araştırırsam parçaları taktığımda bu sistem çalışır mı ? Yaptığım araştırmalar da kimi Clio 3 lerde tesisatı çekili imiş kimisin de değil yani bende yok gibi duruyor çünkü düğme soketi kapı tesisatın da yok ve diğer elektrik opsiyonların da yardımlarını bekliyorum
Teşekkür ederim ...

Son düzenleme: