GTECHNIQ Crystal Serum Light+EXOv2 Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Befe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Masallah, camlarada uygulayin silecek kullanmaya gerek kalmiyor :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Masallah, camlarada uygulayin silecek kullanmaya gerek kalmiyor :)

Tavsiyeniz için teşekkürler.Bakalim be kadar devam edecek su kaydırıcılığı.

Nasıl uygulandığını gösteren bir amatör video da çektim.Uygulaması gerçekten çok kolay.;

Merhaba.Bu video da da uygulama sonrası var.;

Merhaba arkadaşlar.Tatil yolculuğunda yağmurlu bir bölümden geçerken çektiğim videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.Bundan 4 ay önce camlara da scholl concepts neo polymer protection kullanmıştım.Camlardaki su kaydırıcılığı halen devam ediyor.

Herkese merhaba.Geçen hafta arabayı yıkadım.Yıkamadan önce ve sonra da video çektim.Uygulamayı yapalı 10 ay oldu.Bundan 4 ay önce sadece 1 kez Scholl Concepts Neo Polymer Protection kullandım.
Scholl Concepts Neo Polymer desteği ile Gtechniq Seramik Kaplama koruması halen aynı şekilde devam ediyor.

Scholl concepts neo yu artik Türkiye ye getirmiyorlar, o yuzden az kullanmanizda yarar var. Benim bitti :(

Birkaç mesaj önce videosunu paylatığım scholl concepts artık Türkiye'de bulunmuyor.Ben 2019 yılı Ekim ayında seramik işlemini tekrarladım ve üzerine seramik ömrünü uzatmak için 6 ayda bir Gtechniq c2 v3 kullanıyorum. Kesinlikle çok güzel sonuç veriyor. Gtechniq c2v3'ü seramik uygulaması yapılmış tüm boyalı yüzeylere tavsiye ederim.
Ekim 2019 'da yaptığım 2. seramik uygulamasından bir fotoğraf:
2cW1WM
2cW1WM.webp

Maşallah , çok güzel olmuş ellerinize sağlık . Tabi bakımı düzenli olarak yapmak lazım. Koyu renk araçlarda da çok daha güzel duruyor bu tür uygulamalar.

Teşekkür ederim.Ben size de turtle wax 'in hızlı cilasını ya da bence daha iyi sonuç veren gtechniq c2v3 ürünü tavsiye ederim.Seramik kaplamanın ömrünü ve aracın parlaklığı ile su kaydırıcılığını uzun süre devam ettiriyor.

Geri