Mikrofiber bezleri tarafımdan temin edebilirsiniz bildiğiniz üzere yaklasık 20 çeşit farklı mikrofiber bez satışı yapıyorum hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kil denilen malzeme zaten piyasada rahatlıkla bulunan ve ucuz bir ürün.. marketlerdeki ürünlerde amatör ürünler.. bu kadar zahmete değmez bence ve 50 tl ye daha kaliteli profesyonel ürünler alınır..
bezde bimde mr green 5li kalın tüylü 6.50 tl..
madem bu işlere meraklısın alttaki sitedeki ürünleri bir incele ...
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Detailing-Dukkani__u354786
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Erdem-Boya-Oto-Bakim__u139459
yurtdışı uygulamalarıda detailingworld.co.uk den takip edebilirsin bak bakalım nasıl ürünler kullanılıyoır.
Iyi de pasta süngerler olacak bir iş değil. Hiçbir faydası olmaz benim gözümde. Cila elle atılır pasta makineyle.
neyse arkadaşlar kimse ile polemiğe girmek niyetinde değilim, herkesin kendi fikri tecrübesi var saygı duyarım.
dileyen uzmana bırakır makine ile işlemlerini yapar,gider marka bir kil alır dileyen dediğimi yapar.
benim için çizikler gittiyse, harelenmeler gittiyse (%70) , zift vs gittiyse, yüzeyi zımpara gibiyken pamuk gibi olduysa, araç toz tutmuyorsa, yağmur yağdığında su boncuklama yapıyorsa , aracım gayetde güzel parlıyorsa ve mahalledeki 3m yıkamacı gayet iyi iş çıkartmışsın demiş bu korumada 3-4 aydır halen başarılıysa sonuç gayet yeterlidir 50tlyede para performans olarak 10 numara 5 yıldızdır.
arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederim. aracını kendi temizlemeyi tercih eden bir kişi olarak, yapmış olduğunuz uygulamayı yakın bir zamanda bende test edeceğim. 1-2 saat kadar uğraştırır belki ama hem uygun fiyata yapılması hemde kendin yapıyor olması bence diğer örneklere göre artısı.
aracınızda uğraşıp bu uygulamayı yaptığınız ve bizlerle paylaşıp bilgi edindirdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
rica ederim Omur bey iyi dilek ve ilginiz için bende size teşekkür ederim.
rica etsem burada bilgi amaçlı ve diğer arkadaşlara destek olabilmek için benim yapamadığımı siz yapabilirmisiniz?
sizden ricam aracınızda bulunan çizikleri, ufak tefek zift vs gibi yabancı maddeleri, aracın genel parlamasını şansınız olursa uygulama öncesi yağmur yağdığındaki halini bir çekebilir sonrasında uygulama yapıldığında çizikler ne kadar giderilmiş, yağmur yağınca boncuklama oluşabilmişmi, araç daha fazla parlamışmı, yüzeyi daha kayganmı diye rapor geçebilirseniz en azından öncesi sonrası yapabilme şansımız olur değerli forumdaşlar adına.
ha birde söylediğim kili kullanabilirseniz o kile yapışan kiri,pisliğide fotoraflayabilirseniz arkadaşlar görebilsinler kil gerçekten işe yarıyormu diye ters düşen ve işe pekte yaramadığını düşünen marka olan ürünlerin daha iyi olacağını düşünen arkadaşlara en azından bir fikir verebilmiş oluruz beraber.
şimdiden kolay gelsin, emeğinize sağlık diliyorum,iyi çalışmalar.
teşekkürler paylaşım için bende hemen kil siparişi geçtim geldi bakalım ama havalarda durmadan yağıyor temizlemeye gözüm kesmedi temizlemeye başlıyorum ertesigün yağmur yağıyor hava güzel olursa şu kil olayını bende aracımda deneyecem hamuru diğer temizleme işini yapmayacam ama kili mutlaka temizleyip arkasından wd 40la yağlarım parlar çırıl çırıl bakalım nasıl olacak benim araç eski size göre ama olsun